vesti

Srce za Dan zaljubljenih.

Za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda i prijateljske atmosfere iz velike ponude ove nedelje izdvajamo kafanicu Srce. Ova kafana je neizbežna kada je prestonički izlazak u pitanju. Da biste se proveli neponovljivo, neophodno je Srce!

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Vaš provod ovog petka 14. februara poveren je fantastičnoj muzičkoj ekipi, odnosno za vaše maksimalno uživanje zadužen je Cile Bend. Zaista, ne postoji bolji način da provedete Dan zaljubljenih, nego sa dragom osobom u kafanici Srce. Ono što je sigurno romantika neće izostati, kao ni izvanredna atmosfera usijana već prilikom prve pesme.

Samo dan nakon Dana zaljubljenih, u kafanici Srce možete se takođe dobro provesti. Naime, subota 15. februar biće upamćena po izvanrednim momcima. Za vaš provod zadužen je Boda i Stojče Bend, kao i ljubazno osoblje koje pruža uslugu na najvišem nivou.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Što zbog najbolje rakije u gradu , što zbog izvanredne usluge, kafanica Srce uvek nudi pravi spektakl i neponovljivo dobru atmosferu . Zato naoružajte se dobrim raspoloženjem i punog srca svratite do vaše nove omiljene kafanice – Srce.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u ovoj novoj kafani na beogradnocu.com, koja ozbiljno preti da postane jedna od najtraženijih u prestonici. Rezervacije su, kao što već znate, besplatne, ali obavezne, zbog jako velikog interesovanja koje vlada za ovo mesto.

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta. A pored vesti i informacija koje se tičnu noćnog života Beograda, i provoda generalno, vaš omiljeni beogradnocu.com prenosi vam i dokaze najboljeg provoda. Pogledajte našu galeriju i uživajte u najistaknutijim momentima provoda koji vam naš grad pruža.

 

beogradnocu.com