Najave, Razno, vesti

Šta je za vas 1.maj?

Red roštilja, red špricera, red piva, rakije i muzike... i ponovo sve ispočetka... Međunarodni praznik rada u Srbiji se proslavlja neradno, a uprkos ekonomskoj krizi tradicionalni prvomajski uranci, uz roštilj, trubače i jagnjetinu sa ražnja, ni ove godine neće izostali na mnogim izletištma.

dobrila (2)

Fotografisano u Klub Dobrila

U našoj zemlji je 1. maj prvi put obeležen 1893. godine protestnim skupovima u Beogradu, a u našim krajevima se u poslednje vreme ustalila praksa izlaska u prirodu na taj dan. Iako nam sledi kiša i prohladno vreme i vetar, to neće omesti hiljade ljudi da uživaju u specijalitetima sa roštilja, prasećem i jagnjećem pečenju, hladnom pivu i domaćoj rakiji. A uveče, nakon dnevnog druženja u prirodi,svi pravac u klubove i kafane!

Neko će da protestuje , ali mi ćemo da pijemo, klopamo i igramo! Svi volimo ovakve praznike, zato uživajte u njima dok možete! Živeli!

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com