Kolumne, vesti

Šta svaka žena ima u svojoj torbi?

Svaka žena danas ima najmanje pet torbi, a ono što spada pod obavezno je definitivno velika torba. Ne samo što dame izgledaju dobro sa ovim modnim aksesoarom, već je i neophodna kad saznate šta sve žena drži u njoj.

natasa bekvalac freestayler

Fotografisano na Splav Freestyler

Sigrni smo da ni same devojke ne znaju šta sve imaju u torbi dok ne krenu da ih sređuju. Ali ono što spada pod obavezno, ma gde god one krenule, jeste:

1. Telefon
Naravno telefon, ili čak dva. Nešto što danas žene ne ispuštaju iz ruku jeste mobilni telefon.  Da li je u pitanju ovekovečenje događaja, selfie, Instagram ili Whats Up, nebitno. Mobilni je non- stop tu!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

2. Ruž (balzam) za usne
Sekundarna stvar koje žene imaju uvek u torbi je balzam za usne, odnosno labelo. Nekad se tu pronađe i karmin, ukoliko je devojka stavila isti pred izlazak pa ukoliko je neophodna popravka, pomoć je pri ruci.

Splav River

Fotografisano na Splav River

3.Novac
Naravno, novčanik drugi ulazi u torbu. Međutim, pored kartica, obavezno morate imati i gotovinu. Keš je tu za svaki slučaj.

4. Ogledalce
Pa šta ste očekivali, ipak je žena u pitanju, a ogledalce je izuzetno važna stvar za svaku od njih, Pogotovo kad žele da se nasmeše momku u klubu, a pre toga provere ostatke obroka među zubima.

Klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

5. Maramice
Bilo da očistite svoje naočare za sunce ili vid, obicče i vlažne maramice su uvek neophodne ukoliko se umackate, isprljate ili jednostavno služe da se osvežite.

6. Uložak
Gotovo da nema žene koja bar jednom u životu nije pitala prijateljicu ili koleginicu ima li uložak viška. Iako sve žene prate svoj ciklus, on uvek zna i da ih iznenadiu nezgodnom trenutku. Kako bi uvek bile spremne, u svojoj pretrpanoj torbi nađu mesta i za ovaj spas.

klub Angels

Fotografisano u Klub Angels

7. Olovka
Koliko puta vam se desi da u torbi ne možete da nađete olovku i koliko puta su je zatražili od vas. Iako je danas potreba za olovkama sve manja, ne škodi imati je u torbi jer nikad se ne zna kad će vam onaj sladak momak zatražiti broj, a verujete nam, pisanje na papir šalje mnogo bolju poruku od upisivanja na mobilni.

 

beogradnocu.com