Klubovi, Najbolje kafane, Razno, vesti

Svaki dan - vikend.

Svaka noć u Beogradu je prava noć za izlazak.

Ne postoji vikend, jer žurke nikada ne prestaju. Svaki dan u Beogradu je radan, a svaka noć luda i nezaboravna. Od ponedeljka do ponedeljka od ponoći do svitanja, za lude beogradske žurke potrebno je dobro raspoloženje i novac. Budite sigurni, ova dva sastojka uvek "skuvaju" besane i raspevane noći.

vikend2

Ponedeljak je rezervisan za Humanitarno veče poznatih, gde ćete uz najbolji haus usrećiti nekoga kome je novac najpotrebniji. Pravo iz provoda na posao pa utorkom obavezno idite u Klub Vanilla gde vas čeka Adil koji obećava fenomenalan provod. Utorak je pogodan i za Klub Teatro jer za naručenu flašu alkoholnog pića dobijate još jednu potpuno besplatno. Sreda je najbolji dan za kafansko veče u nekoj od najboljih novootvorenih kafana, kao što je na primer Kafana Stara Pesma. Četvrtkom je najbolji provod u Klub Kolektiv kada vas uvek čeka neko novo gostovanje, a za ljubitelje drugačijeg zvuka, preporučuje se Klub Brankow.

Eto, za tren oka smo stigli do vikenda kada možete da krenete redom, od kluba do kluba i napravite jedan pravi party trip kroz Beograd. Nedelja je apsolutno bez konkurencije u Klub Teatro kada je Veče sportista.

vikend3

Verovatno se pitate ko može da izlazi svaki dan? Odgovor je jednostavan, onaj ko što duže želi da ostane mlad. Bolje i preciznije rečeno svi. Stranci kažu da dolaze na podmlađivanje u Beograd, a posle nedelje kakvu smo i vama preporučili, uvek se ponovo vrate najboljem noćnom životu na Balkanu. Upustite se u celonedeljni izlazak ili izaberite baš bilo koji dan u nedelji, Beograd će sigurno zadovoljiti svaki vaš ukus.

Ipak ako se plašite kako ćete nakon pijanke ujutru otići na posao, ne brinite, izađie slobodno, možda baš za susednim stolom sretnete i vašeg šefa.

 

beogradnocu.com