vesti

Svi u kafe Jazz i Stress!

Kafe Jazz i Stress nastali su iz želje da da se stvori mesto na kome se uvek pije kvalitetna kafa, iz potrebe za podizanjem standarda ovog svakodnevnog rituala, sa idejom uvođenja novina.

Kafe Jazz i Stress su pripremljeni da udruženim snagama postanu najbolji kafe - klub u Beogradu u jednoj od omiljenijih zona Beograđana - na Obilićevom vencu. Ova dva kafea su spojena u jedan i prostiru se na dva nivoa! Samo večeras u Jazz i Stress kafeu možete uživati u promociji koktela jazz i sjajnoj house muzici i DJ Voice-u.

Stress

Fotografisano u Stress kafe

Ukoliko tražite mesto za početak duge lude noći, za zagrevanje pred izlazak ili biste samo da se opustite i popijete kafu sa društvom na nekom mirnom mestu u Beogradu, preporučujemo vam da posetite Jazz i Stress kafe na Obilićevom vencu.

Ova dva kafića nisu kao i svaki drugi na Obilićevom vencu. Jazz i Stress kafe imaju moderan enterijer, prelepu baštu i sjajnu atmosferu. Dobrim delom za to su zasluženi konobari i hostese koji će vam naći mesto u lokalu i uslužiti vas u najkraćem roku. Što se tiče kvaliteta pića, samo u kafeu Jazz i Stress nećete dobiti ništa što nije ispravno.

Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

Preko dana u kafeu Jazz i Stress možete zakazati poslovni sastanak, neku promociju, uživati sa voljenom osobom ili jednostavno proćaskati sa prijateljima.

Lepa vest je da su se omiljeni kafe-klubovi Obilićevog venca – Stress i Jazz spojili u svom donjem nivou i pružili mogućnost posetiocima da slušaju glasniju muziku.

Iskoristite priliku da u centru Beograda uživate u sjajnoj muzici, sa najboljim beogradskim Dj-evima, piću i dobrom društvu. Ne propustite da posetite ovo mesto, a pratite naš sajt beogradnocu.com da saznate o novim mestima i najboljem provodu.

Stress

Fotografisano u Stress kafe

Zato nemojte razmišljati, već posetite kafe Jazz i Stress koji odiše luksuzom u svakom, pa i najmanjem detalju. Svoje mesto možete rezervisati Online ili preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

Ovo je pravo mesto za one koji vole kvalitet, dobru uslugu, fenomenalnu atmosferu i one koji vole da izađu na Obilićev venac.

 

beogradnocu.com