Kolumne, Razno, vesti

Top 5 odevnih predmeta koje morate imati ovo leto.

Petak je veče, spremate se za izlazak, treba da izađete iz kuće i muči vas večiti problem: ne znate šta da obučete! I onda kao i uvek stojite ispred svog ormana, preturate, presvlačite se, na krevetu gomila nabacanih stvari, a vi ste i dalje u istoj situaciji: Niste ni blizu toga da ste spremne. Da bi vam olakšali izbor i izabrali smo za vas top 5 nezaobilaznih odevnih kombinacija za ovo leto.

1. Teksas šorc. Nikada ne izlazi iz mode. Možete da uzmete stare farmerke, isečete ih, budete sami svoj dizajner i napravite šorts po svojoj meri. Ili ukoliko ga jednostavno kupite, uvek ćete izgledati zavodjivo u njemu, bilo da ste u ravnom ili štiklama.

splav River

Fotografisano na Splav River

2. Bela atlet majica. U njoj ćete uvek da izgledate zavodljivo, bilo da ste u farmerkama ili suknji uz pravi aksesoar ovo će biti dobitna kombinacija.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

3. Korset. Najseksi odevni deo svake žene. Bilo da ga nosite u izlazak ili u privatnoj varijanti samo za svog partnera, bićete u centru pažnje.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

4. Top haljina. Ima je u raznim bojama i dužinama i definitivno je sinonim za leto. Bilo da je nosite u dnevnoj varijanti ili uveče, izgledaćete u fulu i bićete uvek spremni za izlazak.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

5. Platforme. Štikle su nezaobilazni modni detalj svake žene i daju specijalnu nodi šta god da obučete. Ukoliko ste u svečanoj haljini ili farmerkama, ili obučete štikle, nema greške. Za ovo leto vam preporučujemo jedne platforme koje će dati specijalnu notu svakom vašem stajlingu.

splav River

Fotografisano na Splav River

 

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a to tad - be fashionable!

 

beogradnocu.com