Kolumne, vesti

Top 5 sexy haljinica.

O istorijatu haljina mogli bi se ispisati čitavi redovi, a tek o ženama koje su u tim haljina osvajale najmoćnije muškarce čitave studije. Haljina je u večitoj igri zavođenja ubojito oružje, koje majstorice u sve se vidi, ništa se ne vidi fazonu vrlo često oblače. U gradu možemo videti svakojake haljine, lepršave, uzane, raznobojne. Ruku na srce muškarci najviše pažnje obrate na lepo telo uz koje se haljina tako vešto pripije da je to ravno čaroliji. Pogledajte koje haljine, tj lepotice u haljinama smo odabrali za vas.

Ova haljina otkriva taman ono što treba, lepa je, uzana i devojka koja je nosi izgleda savršeno.

riverFotografisano na Splav River

Za ovakvu haljinu treba dosta smelosti i ogromno samopouzdanje, ali ako vam pristaje ovakav komad crvene preslatke, sexy, izazovne haljine vi je obucite, zašto da ne. Pa nek pljušte pogledi!

splav FreestylerFotografisano na Splav Freestyler

Mala crna haljina je savršen izbor za sve prilike. U njoj ćete uvek izgledati fantastično. Bilo da ste se nameračile nekog da zavedete, bilo da jednostavno hoćete da izgledate lepo i otmeno. Prva mala crna haljina koja je bila bez rukava i iznad kolena lansirana je 1926. godine i glavni "krivac" za njen nastanak je Gabrijela "Koko" Šanel. Može se reći da je ovo pobednički odevni komad za sva vremena.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Ovo je jedna od onih haljina u kojoj ne možete proći nezapaženo. Deluje i sexy i u sebi ima mnogo toga izazovnog. Ako krenete u osvajanje muškog srca sa ovom haljinom nikako nećete pogrešiti.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

beogradnocu.com