vesti

U klubu Fabrika nastaje zabava.

Za fantastičnu atmosferu i ovog puta na Just Friday žurci u klubu Fabrika biće zadužen DJ Nikola i DJ Yabba. Ova ekipa nastavlja još jačim tempom da pravim zaljubljenicima u disco/house muziku priredi vrhunski provod! Ove večeri je takođe i Girls Happy Hour Coctail u vremenskom razdoblju od 23:30h do 00:30h.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Subotom u klubu Fabrika organizovana je Haineken Pure House Party uz DJ Mirka & Dj Mexx & Dj Nikola. Istinskim klaberima je jasno da je ovo žurka koja se nikako ne propušta! Već nekoliko decenija u svetu postoji dobro poznati trend revitalizacije i promene namena industrijskih objekata, pa je tako i klub Fabrika nastao, sa idejom da bude fabrika najboljeg provoda.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Na ovaj način nastali su mnogi klubovi, poput kluba Berghain u Berlinu i kluba Fabric u Londonu, koji su na neki način i definisali, kako koncept, tako i estetiku kluba Fabrika u našoj prestonici. Klub Fabrika lociran je u napuštenoj industrijskoj zoni što svim posetiocima omogućava provod do čak 5 časova iza ponoći, bez problema koje izazivaju komšije kojima smeta buka i preglasna muzika.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Fabrika, tako da dokaze najboljeg provoda možete vrlo lako pronaći, i to samo jednim klikom. U našoj galeriji nalaze se najinteresantniji momenti beogradskog noćnog života.

Rezervacije za sve žurke u klubu Fabrika možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com