Kolumne, Parlament, Razno, River, vesti

U oči me gledaj.

Kada vam devojke nešto objašnjavaju zaista bi volele da ih pomno pratite i da ih pri tom gledate direktno u oči. Međutim šta se događa, kada devojka sa kojom pričate ima neverovatno lep dekolte?! Gde vi ustvari gledate i šta od onoga što vam kaže čujete, zapamtite i razumete?!

Vi ste svakako spremni da saslušate šta god ima da kaže i da sve to ispratite s maksimalnom pažnjom, ali umesto u njene lepe, svetle oči, vaš pogled se spustio nešto niže i posle 50. opomene "Gledaj me u oči, ti me uopšte ne slušaš", vama nikako nije jasno šta je spopalo vašu lepšu polovinu jer je vi sve vreme gledate, direktno u oči.

OBRNI OKRENI

Fotografisano u Kafana Obrni Okreni

I u ovom slučaju, vi ste se spremili da saslušate sve i o stanju u zemlji i o globalnom zagrevanju i o tome kako treba da uradite i ovo i ono i kako ste zaboravili da kupite deterdžent i sve redom. Samo u jednom trenutku primetili ste da ima slike, a nema tona i da je vaš pogled opet naravno na očima, a ona nije zadovoljna jer je ne slušate i opet vam kaže " U oči me gledaj". Ko tu koga zeza?!

Splav River

Fotografisano na Splav River

Ustvari, vi umete baš da uživate u ovim razgovorima, posebno je zanimljivo, što niste razumeli ni jednu jedinu reč, a sve vreme ste je budno pratili i gledali pravo u oči!

Splav River

Fotografisano na Splav River

Možda nekim devojkama ovo može da deluje i nepristojno ili da im se čini kao da vas ni malo nije briga za sabrana dela Dostojevskog, za neplaćeni račun "Infostana", za nove cipele čija cena ima mnooogooo nula i sve biste vi to ispratili i čuli i razumeli, da se ona dok vam je to objašnjavala drugačije obukla.

splav River

Fotografisano na Splav River

I šta smo mi sad hteli da kažemo ovim tekstom potpuno je u drugom planu. Iskreno se nadamo da ste uživali u lepim "očima", a za ozbiljne razgovore iskrsnuće neka bolja prilika.

beogradnocu.com