Jazbina, Kapetanov Bunar, Ona Moja, Stara Pesma, vesti

Upoznajte Džonija & Workerse.

Nikola Jakovljević i Workersi su već uveliko poznati svim ljudima koji su bar jednom zakoračili u neku kafanu u Beogradu. Priča o bendu Džoni i Workersi započela je pre samo dve godine, kada se ekipa mladića sastala kako bi svirali zajedno. Iako ova muzička postava postoji kratko na kafanskoj sceni, veoma brzo su uspeli da pridobiju poverenje publike i vernih gostiju lokala u kojima nastupaju.

Bend su osnovali pevač Nikola Džoni Jakovljević (gitara i vokal), Vladan Stevanović (harmonika) i Goran Cvetanović (vokal). Trenutnu postavu Workersa čini i pevačica Nina Nestorović sa kojom sarađuju, a ponekad nastupaju i sa pevačicom Mirnom Košanin, učesnicom serijala Zvezde Granda.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Naziv benda je veoma upečatljiv i originalan , zbog čega je već poznat u društvu kafandžija.  Kao svaki mladi bend, u startu nisu imali jasnu sliku o tome kako njihov naziv treba da zvuči, pa su jednostavno i spontano dobili ime po piću u kome svi uživaju - Johny Walker-u. -Svi volimo da pijemo Johny Walker, a naš pevač Nikola je takođe Džoni, pa konto toga Džoni i Workersi - rekao je jedan od članova benda.

Žanr benda Džoni i Workersi zapravo reflektira sve žanrove koje članovi benda i sami vole, i zato im je oduvek bilo teško svrstati se u samo jednu žanrovsku kategoriju.  Nastupi im počinju sa pop i rock muzikom. Tu su pesme Bore Čorbe, Bajage, SARS-a, Montenigers-a, BS i nakon toga kreće narodnjački set.

Kako Workersi kažu, gosti jako dobro reaguju na ove stare, a već svima dobro poznate izvođače. Najčešći hitovi koje sviraju su: “Tropski Bar”, “Balada Disidenta”, “Vesela Pesma”, “Verujem, Ne verujem”, “Volim, Volim Žene”, “Gas Do Daske”, “Hitno” i mnogi drugi.  Repertoar je uglavnom isti od kafane do kafane, a gosti vole ove pesme i zajedno ih pevaju sa Workersima u glas.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Moramo napomenuti i da je Nikola Jakovljević poznat javnosti od ranije. Naime, on je 2008. godine učestvovao na Sunčanim Skalama i osvojio četvrto mesto sa pesmom “Laku Noć”, čiju je tekst i muziku radio poznati pevač Sergej Ćetković.

Uprkos brojnim obavezama i nastupima tokom čitave nedelje, Džoni Jakovljević takođe voli da se opusti u slobodno vreme i poseti neki dobar noćni klub.
-Naravno i ja volim da izlazim uveče. Kao na primer, da ponedeljkom posetim klub Stefan Braun kad je humanitarno DJ veče, a utorkom Vanillu kad nastupa Lexington Bend. Takođe uživam u restoranima sa dobrom klopom, a mogu se pohvaliti i da sam veliki poznavalac istih, rekao je Nikola za beogradnocu.com.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Ovaj talentovani pevač takođe ume i da se našali na svoj račun, pa nam je ispričao i jednu anegdotu sa nastupa.
-Kad smo krenuli da sviramo u kafani Stara Pesma, a neko vreme nakon toga i u kafani Ona Moja, slučajno sam pozdravio goste u Onoj Mojoj sa ‘Dobrodošli u kafanu Stara Pesma’. Kolega me je odmah ispravio, da bih sekund kasnije shvatio šta sam izjavio...ali naravno, sve je to šala, kao i mnogo njih na osnovu kojih se međusobno zafrkavamo, našalio se Jakovljević i za kraj napomenuo da Džoni i Workersi takođe imaju velike planove u budućnosti, poput svih mladih bendova na početku svog rada.

Velika želja im je želja da u budućem periodu osvoje i klupsku scenu Beograda, s obzirom da kafanskom već uveliko vladaju. Mi im želimo puno uspeha u tome!.

Bend Džoni i Workersi imate priliku trenutno da čujete u popularnoj kafani Kapetanov Bunar svake srede. Kafana Jazbina je njihova četvrtkom, dok su u Staroj Pesmi svake subote, a u kafani Ona Moja nedeljom. Svakog dana u nedelji nastupaju u drugoj kafani, a vi ne dozvolite da propustite ovaj zabavni i talentovani Bend koji će, sigurni smo, ispuniti sva vaša očekivanja i ulepšati veče do maksimuma.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Bend Džoni i Workersi na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako su angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.  Skup ovih vrhunskih muzičara, prava je poslastica na svakom vašem izlasku. Vesele pesme, atmosfera i osmeh su njihove glavne karakteristike, tako da se pozitivna energija Džonija i Workersa širi i podiže svaku vašu žurku na najviši nivo.

Džoni i Workersi su ti koji će svako vaše veselje pretvoriti u eksploziju dobrog raspoloženja. Džoni i Workersi pretvaraju vaš san u stvarnost i garantuju veče za pamćenje!

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ako nas budete redovno pratili upoznaćemo vas i sa drugim bendovima, pevačima i poznatim ličnostima sa noćne scene Beograda.  Pratite vaš omiljeni portal beogradnocu.com i saznajte prvi sve aktuelne vesti o vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com