vesti

Vreme je za party.

Klub Fabrika je kutak najboljih žurki, tu nema ni izgovora ni zabušavanja kada je provod u pitanju. Klub Fabrika je čista bajka, takvo osvetljenje koje se prostire duž celog kluba ne postoji na drugom mestu do u klubu lepom i najlepšem onog kojem se uvek najradije vraćate. a to je baš vaš klub Fabrika i ni jedan drugi. Na trećoj Adrenalin žurci čeka vas fenomenalna DJ ekipa: Mare Luv, Vladimir Pavlović, Jordy Dice, što će provod u klubu Fabrika učiniti još hiljadu puta boljim i poželjnijim.

klub Fabrika

 Fotografisano u Klub Fabrika

Svi domaći klubovi mogu samo pozavideti atmosferi koja vlada u najčarobnijem klubu u gradu, a posebno kad je naprave Mare Luv, Vladimir Pavlović, Jordy Dice, a to proizvodi svakako vaš obožavani klub Fabrika,  najbolja anegdota vašeg noćnog života.

Subota je rezervisana za Pure House Energy 1n1 , sa vama će biti Dj Nikola i Dj Yabba  Klub Fabrika je neodoljivi razlog što su žurke u njemu imperativ vašeg noćnog života, to su doživaljaji kojima svi teže, čak i oni koji prvi put dođu lako se odluče da klubu Fabrika daju punomoć svog noćnog ludila i najboljih žurki.

klub Fabrika

 Fotografisano u Klub Fabrika

Klub Fabrika misli na sve, sitnice su ono čemu ovaj klub daruje posebnu pažnju i vreme posvećuju ostvarenju svakog vašeg sna, posebno onog nedosanjanog, onog koji tajite i od samih sebe, sve to optočeno šećernom penom najjačeg provoda imete u vašem klubu Fabrika, klubu koji je po kvalitetu koji nudi van svog vremena i tek će da smišlja iznenađenje koja će vas bacati na kolena.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Osvetljenja u klubu Fabrika prijaju i nam pod njima se osećamo tako šik da se rado varćamo na svaku žurku u želji da se u provodu sudarimo baš sa vama.

 

beogradnocu.com