vesti

Za slatke trenutke -  Sweet Caffe.

Ukoliko još uvek niste pronašli idealno mesto, portal beogradnocu.com je tu da vam pomogne oko snalaženja u prestonici. Za sve ljubitelje dobrog provoda Sweet caffe je nesumnjivo pravi izbor!

kafe Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

Sweet caffe nalazi se na uglu Zadarske i Pop Lukine ulice, u najstarijem delu Beograda. Atraktivna lokacija kafića privlači mnogobrojne goste, ali to nije jedini razlog popularnosti ovog izuzetnog mesta. Naime, u Sweet caffe-u vas uvek očekuje sjajan muzički repertoar, odnosno u zavisnosti od dana u nedelji možete uživati u pop, rock ili folk muzici. Za vaš najbolji provod uvek su zaduženi veliki profesionalci i poznavaoci muzike.

kafe Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

U Sweet caffe-u uvek vlada veoma dobro raspoloženje, pozitivna energija i vrhunska atmosfera. Osoblje caffe-a je vrlo ljubazno i uvek spremno da vas usluži i zadovolji sve vaše potrebe. Usluga je besprekorna, a cene veoma pristupačne.

Priuštite sebi jedinstveni provod, bez brige o svom novčaniku. Ono što će vam se takođe dopasti nesumnjivo je i prijatan ambijent i pažljivo dekorisan enterijer, podređen isključivo vašem maksimalnom uživanju i komforu.

kafe Sweet

Fotografisano u Kafe Sweet

Rezervacije za sva dešavanja u kafeu Sweet možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda! U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com