Fensi Kafana, Kasina Bar, Kolumne, Razno, Stara Pesma, vesti

Zašto vas nema na fotografijama?

Na adresu redakcije portala beogradnocu.com redovno stižu poruke u kojima gosti lokala koje promovišemo izražavaju nezadovoljstvo zbog činjenice da njih nema na fotografijama, ili da baš ta fotografija koju su oni iščekivali nije objavljena. Da biste znali zbog čega vas nekada nema na fotografijama, a bili ste tu, pročitajte ovaj tekst do kraja.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina

Naime, u mnogo slučajeva fotograf kome ste pozirali nije oficijalni fotograf portala beogradnocu.com, pa tako takve fotografije ne možete ni naći na našim stranicama. Zatim, postoje estetski razlozi, odnosno nekada se dešava da kamera uhvati prilično loš trenutak vaše mimike ili gestikulacije, pa unapred ne objavljujemo one fotografije na kojima neko žmuri, ili liči na sve osim na ono što bi trebalo. Naravno, ponekad i fotograf pogreši, dešava se, pa se u kadru nađe nešto što ne bi trebalo da bude tu, i to se takođe briše iz arhive.

kafana Stara Pesma

Forografisano u Kafana Stara Pesma

Uzimajući ovo u obzir, jasno je da ste ponekad i vi razlog zbog kojeg vas na fotografijama nema, ali i da se dešava da naši fotografi, zbog prirode njihovog posla, ili kad ih provod ponese, mogu napraviti i po koju sitnu grešku. Takođe ističemo da je politika portala takva da kada neko ljubazno zamoli da se neka fotografija obriše, mi to i učinimo. Jer mi smo tu da pozitivno utičemo na vas i podižemo vaše raspoloženje, nema potrebe za raskidanjem veza i brakova.

Međutim, iako mnogo toga može krenuti po zlu, ipak žurke su vrlo inspirativne, pa naši fotografi često načine i fenomenalne fotografije.Upravo ove fotografije primer su onih koje rado objavljujemo.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33  ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com