Jimmy's, River, Sindikat, vesti

Zatvaranje letnje sezone splavova.

Najpopularniji beogradski splavovi privode kraju još jednu spektakularnu letnju sezonu, koju je od samog starta karakterisao vrhunski provod, uz mnogo pozitive i dobrog raspoloženja. Da biste prvi saznali gde će se preseliti atmosfera sa splavova u toku zimske sezone, pratite vaš omiljeni vodiš kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

Jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Jedan od najatraktivnijih splavova ove sezone nesumnjivo je bio splav Jimmy's, gde su tokom čitavog leta nastupale najveće zvezde domaće i regionalne muzičke scene. Poznat po redovima na ulazu zbog prevelikog intersovanja, splav Jimmy's postavio je standard beogradskog noćnog provoda. U subotu 28. septembra na Jimmy’s-u ćete moći da uživate uz Millenium Band, Dariu Stanojević i Aleksu Radenkovića. Iskoristite priliku da još jednom u toku ove sezone posetite ovo fenomenalno mesto.

Sindikat

Fotografisano na Splav Sindikat

I na splavu Sindikat je tokom čitave sezone trajala izvanredna atmosfera. Splav Sindikat, koji važi za jedan od splavova sa najkvalitetnijim muzičkim programom, pružio je svojim gostima mnoštvo zaista nezaboravnih večeri. Još jedna od njih biće ova subota, kada se na scenu Sindikata penje fantastični No comment bend. Najbolji provod do ranih jutarnjih časova je zagarantovan.

Na splavu River zabeležen je izuzetan provod, koji je iz nedelje u nedelju postajao sve bolji. Stoga zaključujemo da će večeras na splavu River biti bolje neko ikada, i to uz čuvenu estradnu zvezdu Vesna Zmijanac, uz koju će nastupiti i Ćemo.

River

Fotografisano na Splav River

Molti Baci

Fotografisano na Splav Molti Baci

Izvrstan provod očekuje vas i na splavu Molti Baci, gde će ove subote nastupiti DJ Architect, u svom prepoznatljivom stilu. U prelepom ambijentu ovog splava, očekuje najbolja RnB žurka u gradu! Ne propustite da budete deo završetka sezone splava Molti Baci!

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, dokaze najboljeg prestoničkog provoda možete pogledati u našoj galeriji koja sadrži najinteresantnije momente noćnog života Beograda, a rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com