vesti

Željko Vasić i Flamingosi otvaraju klub Cinema!

Beograd će sutra 2. oktobra ponovo otvoriti vrata kluba Cinema u najboljem izdanju u kojem ga se sećate! Sa potpuno novim i savremenim enterijerom, starom publikom i večito dobrom zabavom, ovaj klub će i dalje organizovati najbolje svirke i nastupe vaših omiljenih izvođača.

Na samom otvaranju ovog fenomenalnog kluba zabavljaće vas jedan od najšarmantnijih pevača na našim prostorima Željko Vasić, kao i grupa Flamingosi! Vasić će uz svoje hitove potvrditi privrženost pop zvuku koji klub Cinema jedinstveno pokušava da održi i gaji u našoj prestonici.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Letnji intermezzo naziv je novog ovogodišnjeg albuma Željka Vasića, a upravo na spektakularnom otvaranju kluba Cinema, imaćete priliku da uživate u njegovim fantastičnim hitovima.

Nešto nakon toga, Željku će se na sceni pridružiti neodoljiva grupa Flamingosi čiji su poznati tvorci glumac Marinko Madžgalj i voditelj televizije ,,Pink” Ognjen Amidžić. Ovaj neponovljiv duo, skoro je promovisao svoj novi singl “Srce” (Sa tobom bilo gde). Iako ima dosta posla oko snimanja emisija za rijaliti šou Farma, Amidžić je uspeo da uskladi svoj raspored sa takođe veoma zauzetim Marinkom Madžgaljem, kako bi nas počastili sa fenomenalnim nastupom.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ova nezamenljiva ekipa, svojim jedinstnstvenim izvođenjem, upotpuniće vam veče otvaranja kluba Cinema koji ćete dugo pamtiti i daće sve od sebe da vam sutrašnju noć pretvore u najbolji početak sezone u gradu.

Samo u neverovatnom ambijentu kluba Cinema zagarantovan je dobar provod, a ova sreda biće zaista nezaboravna, zahvaljujući sjajnoj energiji, ljudima, muzici i svemu onome što čini ovaj unikatni noćni klub.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Dođite u klub Cinemu, jer su vam ovde zagarantovana iznenađenja i gosti za koje niste ni pretpostavljali da će doprineti vašoj najboljoj zabavi u beogradskim klubovima.

Da biste bili u toku sa najnovijim vestima i informacijama o klubu Cinema, ali i o čitavom noćnom provodu Beograda, pratite svoj omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com. Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com