Kolumne, Razno, vesti

5 ''korisnih'' saveta kako da otkačite lika u provodu.

Svi vas savetuju kako da nađete idealnog partnera i kako da sa tim požurite, jer pravih je sve manje, a vaš "peščani sat" je dogurao do fajronta. Te da batalite društvene mreže i krenete u potragu po klubovima, te šta da obučete, te šta da ne obučete, šta da kažete, šta da izbegavate u širokom luku. Mi smo priču okrenuli u kontra smeru i dajemo vam par praktičnih predloga kako da otkačite smarače koji vam ne daju mira u gradu. Većina devojaka je bar jednom doživela da ima tzv " prišiv petlju" od koje nikako u gradu ne može da se otkači, gde ona tu i on, prati sve što kažete, voli sve što volite, šta god da ste pokušali ne možete da ga oterate ili bar tako deluje. Evo par simpatičnih predloga...

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

1. Kad započne razgovor sa vama, a započeće sigurno i upotrebiće sve moguće i nemoguće načine da do toga dođe, vi ga ignorišite, pošto će on i dalje nastaviti da blebeće i smara, vi probajte da mu u lice saspete jedno bla, bla, bla  i polite ga pićem, ako ni to ne upali, a velike su šanse da neće, predložite mu da rešenje za očigledan problem koji ima proba da nađe na e-klinici.

Fotografisano u Bar Industrija Bar

2. Pošto vas smara već duže vreme i video vas je u raznim odevnim kombinacija, i sve mu se naravno sviđaju i otvoreno vam stavlja do znanja da je odlepio za svakom. Vi izađite u odevnoj kombinaciji koja bukvalno ističe sve vaše adute. Pošto ga ovakav izgled sigurno neće oterati, jedino pozitivno što može da se desi, jeste da pobegne pred naletom ostalih udvarača, ako ni to ne upali, a velike su šanse da neće, vi mu uvek možete udeliti jedan praktičan savet, a to je da se ti problemi koje on ima rešavaju sa stručnim licima, kao i da odgovore na neka pitanja koje ima svakako može potražiti na e-klinici.

KASINA

Fotografisano u Klub Kasina Bar

3. Pošto po dobro poznatom pravilu ništa od ovoga ne pali. Probajte da se pravite da ste pijani, kad vam priđe vi se ponašajte kao da ste cugnuli previše i lupajte gluposti, sve u nameri da bi ga to oteralo, naravno flajku čvrsto prigrlite, igrajte nekontorilisano, smejte se nekontrolisano. Možda pomisli da ste malo flipnuli i udalji se od vas, još, ako se ukaže prilika da vas potraži ispod šanka to bi mogao biti bingo.  Ali ne lezi vraže,  ne smete nikako zaboraviti da je takav muškarac po vokaciji dosadan, po opredeljenju smarator neverovatno uporan i da vas čak ni tako naizgled pijanu i "nikakvu" neće ostaviti nego će i dalje biti uz vas, a vi mu kada i ovo probate i naravno kada ni to ne urodi plodom, jednostavno kažite, još nisi potražio savet za svoj problem, lepo sam ti rekla da je rešenje e-klinika.

STEFAN

Fotografisano u Klub Stefan Braun

4. Udavite ga nekom tužnom pričom. Tipa sve je crno, sve lađe su potonule, u mom životu i okruženju stalno pada kiša. Od moje prababe umrla čukun baba i slično... Ovo bi svakog pametnog muškarca definitivno navelo na razmišljanje i zaključak da ste vi jedna dosadna patetičarka, međutim ne i našeg always, na bezuslovnu upornost spremnog g-din smora na kvadrat, koji će vas pomno pratiti i sve treptati okicama. I pošto smo probali i neukusno odevanje i ignorisanje i polivanje i kvazi pijanstvo i naravno ništa od toga ni u najavi nije dalo pozitivne rezultate, vi mu opet onako dobronamerno recite da za problem koji ima proba da nađe rešenje na e-klinici.

RIVer

Fotografisano na Splav River

5. Jedino što je preostalo jeste da mu kažete direktno; "Slušaj momak, užasno si dosadan i naporan, nemoj više da me smaraš, pratiš, zivkaš, ne mogu više kartice da menjam, čoveče nađi neku koja ćete razumeti, suviše si ti za ovo što moja malenkost može progutati"... I taman kad mu ispod naočara zaiskre okice i vi mislite da će odustati i da će otići, već na sledećem vašem koraku, eto opet njega... I znate šta nemojte mu ovom prilikom savetovati ništa, čak ni korisne savete e -klinike, pustite čoveka da živi svoju umišljenu priču, a vi se držite one stare "Ne prilazi konju od pozadi, magarcu spreda, a "budali" ni sa jedne strane", e da ste se toga držale, drage naše, ne bi vam se ovaj smarač ni desio.

XY

Fotografisano u Klubu XY

Tokom primene ovih saveta dobro razmislite da li vam bilo šta od ovoga uopšte treba u životu. Još jednom da naglasimo za sve vaše probleme eklinika je tu. Bilo da vam treba zdravstvena nega ili da je drugima potrebna zdravstvena nega ili samo ''nega'', obratite se timu stručnjaka. A dok razmišljate, besplatno izvršite rezervaciju provoda po svojoj meri putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com