Kolumne, Razno, vesti

6 frizura koje skrivaju vaš karakter.

Baš tako. I dok vi na osnovu određene frizure devojku automatski okarakterišete kao štreberku, dosadnu, ovakvu ili onakvu, karakter koji se krije iza sasvim jednostavne frizure može potpuno da vas iznenadi, prepustite se sledećim  redovima i saznajte kako se iza pokunjene mace ustvari krije lavica...

 Kosa u rep

Kada vidite devojku koja je vezala kosu u rep, ona vam dok stoji s drugaricama u klubu može delovato totalno nezanimljvo, ali mi vam savetujemo da pogledate bolje. Jer iza ove na oko fine devojčice, ako je verovati stručnjacima krije devojka koja ima najizraženije samopouzdanje. Tako da, nemojte puno da se deranžirate, prići će vam ona sama.

REP

Fotografisano u Klub Cinema

Ili zato što je svesna kako izgleda i zna da je nećete odbiti ili je baš briga i samo hoće da se igra. A dok vi posmatrajući je u gradu zamišljate neku štreberku koja ne izlazi iz čitaonice i koja čita neke knjige iz perioda njene babe, kad ovakvo jagnješce  raspusti kosu, automatski se transformiše u lavicu, pa ko preživi pričaće.

Svaka dlaka na svom mestu

Dok stoji sa drugaricama vodi glavu reč, najglasnije se smeje i uvek je u pravu, ona ima svoju pesmu koju muzičari već znaju i sviraju je čim je ugledaju na pragu.

SVAKA DLAKA

Fotografisano u Klub Cinema

Devojka sa ovakvom frizurom vam neće dati da dođete do reči, ako i uspete nešto da kažete ona će vas odmah demantovati, jer halo, ona ipak zna bolje. Budućnost sa ovakvom je veoma izvesna, zna se kod koga će stajati novčanik, ko će odrediti kad se ide na odmor, a boga mi se i zna ko u ovom paru čisti kući, pa vi momci, ako smete uhvatite se u koštac sa ovakvom mačkom.

Prirodno raspuštena kosa

Ovakve devojke su možda i najprivlačnije, puštena kosa, u slobodnom stilu mnogo toga govori. One su najčešće vamp, imaju najizazovniji dekolte i najužu haljinu. od ovakve devojke možete očekivati da u gradu pristane na sve i svašta ,od igranja na stolu i pod stolom.

Raspustena

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ona živi za trenutak i to će vam u gradu bez sumnlje staviti do znanja. Sa njom možete zaplesati prljavi ples, to su baš one devojke koje kada uhvatite oko struka imate osećaj kao da vam gore prsti. Ona živi za avanturu i sa njom ćete u gradu doživeti najneverovatnije stvari kojih ćete se sećati i kada budete šetali sa štapom i bude vam falio po koji zub. A kada ujutru pozovete ovu fatalnu ženu, 100% vam se neće javiti na telefon.

Nemarna punđa

Ako ste mislili da su prave zavodnice baš te sa raspuštenom kosom, mi imamo potpuno drugu teorijiu. Iako na prvi pogled može delovati rezervisano, čak i nemarno devojka koja nosi nemarnu punđu je prava kraljica flerta, ona zbog koje ćete klečati na kolenima i od čijeg pogleda ćete u isti mah i izgoreti i otopiti se.

PUNDJA

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Samo jednim migom, ona će vas svući i obući. Ona tako dobro vlada eye contactom da ćete u samo jednom njenom pogledu videti ceo svoj život i poželeti da baš sa ovom devojkom provedete svaki svoj trenutak. Ali ne lezi vraže, ona se sa vama samo igra i kada ovakvu devojku poželite da odvojite najčešće vam neće pomoći ni tri diplome ni kola, ni stan. Sa ovakvim devojkama na kraj izlaze samo pravi šmekeri, ali zaista pravi, a ne samo oni koji misle da to jesu.

Bob frizura

Devojke koje nose ovakvu frizuru su savršene glumice i oko njih treba dosta truda. One vam u gradu mogu delovati kao čak malo i dosadno i veliki broj vas će pomisliti da su opsednute kontrolom i da će vas smarati do kraja života.

BOB

Fotografisano u Bar Soprano

Od nje u gradu možete očekivati da sa vama zapodene veoma ozbiljan razgovor, jer ona zna i sastav vlade u Bukureštu i ono što Hegel nikada nije ni rekao, a imao je nameru. Ali ne dajte da vas to prevari. Kakav Hegel i kakvi bakrači. Sa ovim devojkama prava poslastica sledi tek after party i ko nju uspe da odvoji taj je dobio na bingu, bar kad su vatrene noći u pitanju. Što je sasvim dovoljno za enentualni dalji razvoj događaja.

Kratka frizura

Ova devojka će vam odmah kazati šta hoće, ali i ono što neće. Ukoliko joj se svidite uhvatiće vas za rever, kravatu ili šta već nosite i pokazati vam ko je gazda. Ona uvek ima svoj stil i ne zanima je šta misli okolina, igra takođe u svom stilu koji će se odmah dopasti celom klubu, jer je ona najhrabrija. Britak jezik i oštro ne, vas može očekivati, ako se ovakvoj devojci ne svidite i to bez pardona, sa njom nema trte-mrde ona sve hoće na videlo i sad.

Kratka

Fotografisano u Kafana Sokače

Njoj ne trebaju takozvani opasni monci, jer je ona dovoljno opasna za sebe. Ako se opredelite da priđete devojci s ovakvom frizurom, morate u jednom biti i šmeker i intelektualac i "bitanga" i klubber i boem i šaljivdžija i Tesla, jer će ona na svaku vašu imati da doda deset i da vam kažemo, stvarno će biti u pravu! Al vi, ipak probajte, možda će sreća večeras biti na vašoj strani!

Ako se ne slažete sa ovim našim teoretisanjem baš nas briga, mi smo samo hteli dobro da vas zabavimo!

Najbolja mesta za izlazak i dalje čekaju na vas. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com