Razno, vesti

Mi vam dajemo noćni život na dlanu!

Od danas naš portal beogradnocu.com možete da pratite i na popularnom Telegrafu, u posebnoj rubrici Beograd noću.

Na taj način bićete još bliži najboljim fotografijama iz naše prestonice, najaktuelnijim vestima, najavama, zanimljivostima…

10528345_505776162893016_6946669733076608187_o

Fotografisano na Splav River

Preko portala Telegraf u rubrici Beograd noću saznaćete i aktuelne vesti, sve o putovanjima, festivalima, poznatim gostima koji uveče lumpuju, koncertima… Takođe, moći ćete da pročitate i interesantne kolumne i intervjue sa javnim ličnostima i velikim imenima naše javne scene.

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Sve to i mnogo više, možete pročitati od danas i na portalu Telegraf.rs u okviru novog sajta Beograd noću, ispratite svaku žurku, svaki koncert, nađete sebi idealno mesto za provod i pogledate ekskluzivne fotografije iz beogradskog noćnog života.

Kažu da slika govori više od 1.000 reči, i sa najsvežijim fotografijama sa lica mesta moći ćete da doživite provod iz prve ruke, čak i ako niste mrdnuli iz svoje fotelje.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Želite uspomenu iz izlaska, a nemate fotoaparat? Ne očajavajte, sve beogradske noćne ptice na našem sajtu beogradnocu.com od sad i na Telegrafu, samo sa jednim klikom, biće u prilici da pogledaju fotografije klubova sa svake žurke, ali i program lokala koji se svakodnevno ažurira.

bar Naše Dvorište

Fotografisano u Bar Naše Dvorište

Čak i ako ste sinoć popili malo više i pokušavate da se setite kako izgleda devojka ili mladić koju/koga ste startovali, njihove fotografije ćete sigurno pronaći u nekoj od galerija na sajtu Beograd noću

STEFAN-BRAUN-

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Dakle, beogradnocu.com je prva profesionalna kompanija koja se bavi prezentacijom kompletnog noćnog života Beograda (čitaj kompletnog)! Preko nas možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju u svakom beogradskom noćnom klubu, splavu, kafani, kafeu, baru,  restoranu… Preko nas možete da rezervišete karte za koncerte, festivale, putovanja - apsolutno sve!

RIVER

Jednostavno, preko sajta i rubrike Beograd noću od sad i na Telegraf.rs možete iskusiti ono najbolje što Beograd nudi! Mi vas obaveštavamo o svim događajima u gradu, prošlim i budućim. Mi vas obaveštavamo gde izlaze poznati. Mi vas obaveštavamo gde sve možete da putujete, a uz to vam dajemo i dodatne popuste na rezervacije! Mi vam dajemo noćni život na dlanu!

FREE9

Fotografisano na Splav Freestyler

I zapamtite – mi znamo gde ste sinoć bili, i gde ćete izaći večeras!

 

beogradnocu.com