Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Ostalo je još malo vremena do najluđe noći u godini, pa ukoliko još uvek niste odlučili gde biste mogli da je provedete, pogledajte gde nastupaju naše najpoznatije zvezde i odaberite neki od spektakularnih dočeka!

HOTEL HYATT REGENCY

U hotelu Hyatt Regency u novogodišnjoj noći nastupa jedan od najpopularnijih domaćih muzičkih sastava - Miligram! Imaćete prilike da uživate u najspektakularnijoj novogodišnjoj noći koju ćete dugo prepričavati! Cena po osobi se kreće od 70 eur do 160 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, a obuhvata svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Hyatt Regency možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-hyatt-regency-8

HOTEL METROPOL PALACE

U novogodišnjoj noći, u hotelu Metropol Palace nastupiće naš popularni pevač - Šako Polumenta. Šako će se u potpunosti potruditi da u Novu godinu uđete nasmejani i puni pozitivne energije i prirediti Vam doček za pamćenje! Cena po osobi se kreće od 60 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kao i svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Metropol Palace možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-metropol-palace-1

KLUB CITY HALL

Poznata estradna zvezda domaće muzičke scene Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski muzički performans tokom novogodišnje noći u klubu City Hall. Ni ovoga puta spektakl neće izostati, a Ana se sprema da vam učini ovu noć apsolutno posebnom! Poznata po neverovatnoj energiji i umeću da pravi sjajnu atmosferu, ona će se potruditi da Vam ova novogodišnja noć dugo ostane u sećanju! Cena po osobi se kreće od 70 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Pored toga, očekuje Vas i svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu City Hall možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-city-hall-4

RESTORAN STADION HALL

Proslava Nove godine na ovom fenomenalnom mestu biće potpuni hit ove godine, jer će za paklenu atmosferu biti zadužen jedan od naših najboljih bendova - Lexington! Poznat po fantastičnim live nastupima i neverovatnoj energiji, Lexington će se ovoga puta pobrinuti da Vaš novogodišnji provod nadmaši sva Vaša očekivanja i napraviti jednu od najboljih žurki u najluđoj noći! Cena po osobi se kreće od 70 eur do 100 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Stadion Hall možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-stadion-hall-2

HOTEL CROWNE PLAZA

Za Vas će u hotelu Crowne Plaza u novogodišnjoj noći nastupati jedan od naših najpopularnijih bendova - Tropico bend, koji se već uveliko sprema i najavljuje pravi spektakl! Cena se kreće od 65 eur do 135 eur u zavisnosti od mesta koje izaberete. U cenu ulazi svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Crowne Plaza možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-crowne-plaza-3

KLUB TEATRO

31. decembra u klubu Teatro zabavljaće Vas Peđa Medenica, koji će Vam pokloniti noć punu uzbuđenja i avanture! Fenomenalnim repertoarom i energijom koju poseduje, Peđa će se pobrinuti da u Novu godinu uđete veseli i nasmejani, kao i da ovu najluđu noć dugo pamtite! Cena karte za ovaj spektakularan doček iznosi 25 eur, a rezervacije se posebno plaćaju. Piće će se plaćati po redovnom klupskom cenovniku, u okviru kog postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Teatro možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-klub-teatro-1-1024x576

SPLAV RIVER

Splav River je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih splavova u Beogradu, a vrhunski provod na kakav ste navikli na ovom mestu biće vam dostupan i u novogodišnjoj noći! Poznat po sjajnim nastupima najpoznatijih pevača sa domaće muzičke scene, River je spremio spektakularno gostovanje za najluđu noć! U pitanju je Beca Fantastic koji če se pobrinuti da u Novu godinu uđete odlično raspoloženi i nasmejani, dok će on atmosferu držati na najvišem nivou! Cena karte je 20 eur, dok se rezervacije dodatno plaćaju. Pored toga, piće će biti po redovnom klupskom cenovniku u okviru kojeg postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu River možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-splav-river-1024x576

KLUB KASINA BY COMMUNITY

Klub Kasina i ove godine priprema jedan od najbolljih dočeka Nove godine, a za dobro raspoloženje i vrhunsku atmosferu ovoga puta biće zadužena atraktivna pevačica Marina Visković! Na njenim nastupima uvek se traži mesto više, a u novogodišnjoj noći Marina se sprema da napravi potpuni spektakl, zato obezbedite svoje mesto na vreme! Cena karte se kreće od 50 eur pa naviše, a u cenu ulazi neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Kasina By Community možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-klub-kasina

SPLAV BRIDGE

U Novu godinu na splavu Bridge uvešće Vas Dara Bubamara, a svojim performansom prirediće Vam nezaboravno veče! Cena karte je 40 eur, dok se rezervacije posebno plaćaju. Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri uračunata je u cenu.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu Bridge možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-splav-bridge-1

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com