Beograd, Restoran, vesti

Foody Club je online servis za naručivanje hrane. Ovaj servis se izdvaja po modernom dizajnu; lakom, brzom i jednostavnom naručivanju i slikama koje su originalni prikaz jela iz restorana. Tim Foody Club-a je zajedno sa profesionalnim fotografom išao u restorane i slikao hranu, kako bi korisnicima omogućio da vide šta će stvarno dobiti prilikom narudžbine.

Foody 6

Prilikom svakog naručivanja, dobijate bodove koje možete zameniti za besplatnu hranu. Pri registraciji, korisnik dobija 700 bodova. Pozivanjem prijatelja i njegovom prvom narudžbinom dobijate 300 bodova, dok 30 bodova dobijate ostavljanjem komentara posle izvršene porudzbine.

Foody 8

Novi servis za dostavu hrane Vas nagrađuje besplatnom hranom! Kao uvod u nagradnu igru promoterke su prošlog vikenda obišle klubove Tilt, Beton, Underground i kafanu Stara Pesma i tamo se fotografisale sa gostima. Sada je potrebno da se tagujete na fotografiji sa Foody Club promoterkama, a osobe na fotografijama koje u sredu 20. aprila budu imale najviše lajkova dobiće kupone za besplatnu klopu u sledećim iznosima:

I nagrada - 2000 din
II nagrada - 1500 din
III nagrada - 1000 din

Galeriju fotografija možete pronaći ovde

Foody 4

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com