Razno

Poznata izreka glasi: “Ko peva zlo ne misli” i zaista je istina. Bez obzira na to da li je neko talentovan ili ne, star ili mlad, inženjer elektrotehnike, doktor, novinar ili profesionalni sportista… mnogi ljudi širom sveta prosto uživaju u kozumiranju i stvaranju muzike, za koju se veruje da je jedna od najlepših stvari na svetu. 

S tim u vezi, kada se spomene reč “karaoke” prva asocijacija većine jeste ekran na kome idu slova, muzička pratnja bez glasa i mikrofon koji čeka sve one koji žele da uvhate svojih “pet minuta slave” pevajući svoje omiljene hitove.

Karaoke je reč japanskog porekla, nastala spajanjem dve reči koje znače “prazan orkestar” i predstavlja jednu od najpopularnijih vidova zabave na celom svetu. Zahvaljujući karaokama, svima je omogućeno da, bar na kratko, osete taj čuveni adrenalin na sceni.

Kada su u pitanju karaoke klubovi Beograd nije poznat po takvim autentičnim mestima, ali se zato masovno organizuju karaoke večeri u raznim kafićima i barovima gde možete da zapevate vašu omiljenu pesmu, samo za svoju dušu! Za sve ljubitelje odličnog provoda, evo gde se sve organizuju karaoke u Beogradu.

#1 Witch Bar- najekskluzivnije karaoke u Beogradu

Jedan od najomiljenijih barova Beograđana je Witch Bar u Pariskoj 13. Poznat je po opuštajućoj atmosferi, fenomenalnim koktelima i žurkama kao što su House night, Balkan hits night, a neretko se organizuje i sjajno karaoke veče.

Ovaj vid fenomenalne zabave je postao toliko popularan, da je ovaj bar tokom karaoke večeri dubke pun nasmejanih lica koji jedva čekaju da se late mikrofona i pokažu svoje pevačko umeće svim gostima.

#2 Kafana Mala Maca - vrhunski provod za sve boeme 

Čak i vrapci na grani znaju da je kafana Mala Maca sinonim za vrhunski provod do zore. Svi boemi obožavaju ovo mesto zbog zagarantovano dobre žurke uz najpoznatije domaće hitove.

Kada pesma pogodi, pravim boemima je teško da ne zapevaju iz sveg glasa. Zato je ponedeljak dan koji je u kafani Mala Maca rezervisan za nezaboravne karaoke u Beogradu kada svako od gostiju dobija šansu da, iz srca za svoju dušu, otpeva neki od najvećih kafanskih hitova sa naših prostora. 

Ukoliko želite da posvetite neku pesmu vama dragoj osobi na najbolji mogući nnačin, mikrofon u Ruzveltovoj 13 vas čeka ponedeljkom.

#3 Pejton Pub - karaoke bar gde je uvek raspevana žurka

Ne postoji ništa zabavnije od raspevanog drugara iz ekipe koji ponosno preuzima scenu jednog lokala i iz sveg glasa peva svoj omiljeni hit. Upravo takvu scenu često možete videti u Pejton Pub-u koji se nalazi u Katanićevoj broj 1. 

Pejton pub predstavlja jedno od najomiljenijih mesta u gradu, koje je osim opuštajuće atmosfere, pikada, vrhunskog piva i rakije, je poznat i po tome što organizuje najluđe karaoke u Beogradu.

Zapamtite, ukoliko ste željni sjajnog provoda uz najbolje karaoke u Beogradu - petkom pravac u Pejton Pub. 

#4 Normalno mesto - uživanje uz omiljene hitove 

Skoro svaki urbani Beograđanin zna za kafić Normalno mesto, a mnogi su njegovi verni posetioci zbog sjajnog “vajba” koji vlada od samog otvaranja do dan-danas. Kafić se nalazi u Ulici Strahinjića Bana 1 i zahvaljujući fenomenalnoj lokaciji privlači sve veći broj i turista, ali i naših ljudi.

Svi oni koji su u potrazi za nezaboravnim karaokama, “Normalno mesto” je idealno za odličan provod sa vašom ekipom. Ovo sjajno mesto na Dorćolu karaoke večeri uglavnom organizuje 

Mikrofon u baru za karaoke

#5 Wurst Platz - karaoke klub gde imate i pratnju benda

Zamislite da, bar na nekoliko minuta, možete da se osećate kao prava rok zvezda, kako bi to mnogo kul bilo, zar ne? Wurst Platz bar u Makedonskoj ulici broj 4., vam može pružiti tako nešto, zahvaljujući povremenim karaoke večerima koje se organizuju uz pratnju žive svirke benda!

Da, dobro ste pročitali. Vi se popnete na scenu gde vas već čeka pripremljen bend, a na vama je samo da napravite odličnu atmosferu svojim talentom i harizmom. Karaoke u Beogradu nikada nije bilo više kul i zato pratite program Wurst Platza, nikad ne znate kad će karaoke opet stupiti u prvi plan!

#5 City Pub - karaoke veče za pamćenje

City Pub i Master Show Karaoke neretko petkom pripremaju nezaboravno karaoke veče u Beogradu. Sve što treba da uradite jeste da na vreme rezervišete svoje mesto u City Pub-u koji se nalazi u Ulici Topličin venac broj 9. i uživate u sjajnim izvedbama svih koji imaju želju da pokažu svoj talenat za pevanje.

Ukoliko želite da se oprobate kao pevač na jedno veče, Master Show karaoke u City Pub-u koji se tada pretvara u pravi karaoke bar, su najbolje rešenje za vas.  

#6 Restoran Recept - karaoke klub za desetku

Kada su u pitanju karaoke klubovi Beograd, tako nešto je maltene iščezla pojava. Uglavnom se mogu posetiti karaoke večeri u raznim klubovima, barovima i kafićima, koji pored karaoka, imaju raznovrstan muzički i tematski program ostalim večerima.

Međutim, jedno od retkih mesta za koje se može reći da predstavlja pravi karaoke klub jeste restoran Recept. Ovaj čuveni restoran koji se noću pretvara u pravi karaoke klub se nalazi u Ulici Tošin bunar 216. 

Svake večeri, osim nedelje, od 20h do ponoći, restoran “Recept” sa ponosom otvara svoja vrata svim ljubiteljima karaoka koji jedva čekaju na ovakav vid sjajne zabave sa svojom ekipom.

#7 Black Peter Pub - fenomenalne karaoke u Beogradu

Još jedno mesto u Beogradu gde se organizuju fenomenalne karaoke u Beogradu jeste Black Peter Pub. Ovaj pub se nalazi u Požarevačkoj 17., u samom srcu Vračara i idealno je mesto za opuštanje uz omiljene hitove i odličan asortiman pića.

Black Peter Pub uglavnom četvrtkom pretvara u pravi karaoke bar kada se organizuju sjajne karaoke večeri za pamćenje, dok za vikend možete uživati u živoj svirci sjajnih muzičara. 

Odličan provod uz karaoke veče u Beogradu 

Bez obzira da li ste ljubitelji karaoke večeri ili ne, Beograd zaista ima pregršt zanimljivih, tematskih večeri u kojima ćete uživati do kasnih noćnih sati. Ukoliko želite da rezervišete svoje mesto u nekom od vrhunskih lokala na vreme, to možete uraditi putem aplikacije ili našeg sajta.

Želimo vam sjajan i nezaboravan provod