Magazin, Život

Svirke u Beogradu održavaju se svake večeri u barovima, kafićima i naravno, klubovima i kafanama Beograda. Za razliku od žurke u klubu, živa muzika u baru daje mogućnost onima koji su za nešto mirniju atmosferu da uživaju u omiljenim hitovima i provodu na žurci. 

Barovi koji nude žive svirke Beograd tako čine još bogatijim opcijama za nezaboravan noćni provod. Ako se i sami nalazite u potrazi i želite da iskusite svirke u Beogradu večeras, sutra ili bilo kog drugog dana, sigurno tragate za barovima u kojima su žive svirke u Beogradu najbolje. Saznajte koja su to mesta u nastavku teksta!

#1 Shisha Hill - odlične svirke i orijentalna atmosfera

Neposredno ispod Kalemegdana, a iznad Beton hale, smešten je bar Shisha Hill. Već iz imena možemo naslutiti njegovu lokaciju (brdo), a i duh orijenta. Shisha, odnosno nargila, autentičnost je ovog mesta po kome ga mnogi prepoznaju.

Ipak, nisu samo shisha i divna lokacija krivi za nezaboravno uživanje na ovom mestu. Uslužno, nasmejano osoblje i širok spektar pića u ponudi dodatno preporučuju Shisha Hill. Čak ni to nije sve! Svirke u Shisha Hill-u su vrhunske, a uvek začine atmosferu na pravi način, pa provod bude nezaboravan. 

Svirke u Beogradu koje se održavaju u ovom baru možete čuti tokom letnje sezone, jer on tokom hladnih dana ne radi. Svake letnje večeri ovde vas čeka živa muzika i rapsodija aroma shishe po vašem izboru. Van letnje sezone, zimsku verziju ovog bara pronaći ćete u Shisha Bar-ovima širom Beograda! 

enterijer lokala square five

#2 Square Five - sportski pab sa najboljim svirkama

Pub u kome se uživa u ispijanju piva, gledanju utakmica, igranju bilijara, ali i pokera i šaha, nalazi se u centru centra - na samom Trgu Republike. Square Five je, međutim, mnogo je više od sportskog puba. U njemu se svake večeri tokom cele godine organizuju svirke najrazličtijih žanrova.

Petkom i subotom uveče ovde ćete uglavnom čuti prijatne pop i rock domaće hitove. U Square Five-u možete i da prezalogajite, a biraćete jela iz šarenolikog menija sa ponudom preukusnih obroka. Kapacitet od 250 mesta uvek se popuni, pa obavezno na vreme rezervišite svoje i uživajte tokom svirke u Beogradu, u Square Five-u. 

Atmosfera u Square Five baru tokom svirke ume da se postane slična onoj sa žurki u klubovima Beograda. To da li ćete se uključiti igrajući ili ipak odlučiti da uživate sedeći u komfornom nameštaju bara - samo je na vama!

#3 Pivara - živa muzika u srcu Cetinjske

Svirke u Beogradu vrlo su raznolikog karaktera, pa u prestonici možete pronaći i puno sjajnih, alternativnih mesta za dobar provod i uživanje koje dodatno oplemenjuje živa muzika. 

Upravo Cetinjska ulica krije autentičnosti Beograda, a jedino življe od muzike u Pivari, puba koji se upravo ovde nalazi, je atmosfera u njegovom sjajnom ambijentu. Ako budete imali dovoljno sreće, možda u Pivaru dođete i u vreme kada se ovde organizuje pab kviz. 

Kada se živoj muzici (pop, funk i rock) i zanimljivim kvizovima, doda i ogromna ponuda najrazličitijih piva, među kojima su i mnogima omiljena, craft piva, dobija se formula za neverovatan provod! 

svirka u tramvaj pub-u

#4 Tramvaj pub - ovde se održavaju kultne svirke u Beogradu

Tramvaj je kultni beogradski pub, a žive svirke koje se u njemu organizuju pune ga do poslednjeg mesta već 16 godina! Nalazi se na uglu ispod Vukovog spomenika, najviše ga posećuju studenti, ali i svi drugi ljubitelji dobre, rok svirke i uzavrele atmosfere. 

Autentičan doživljaj i nezaboravan provod ono su što možete da očekujete od Tramvaj puba, iz koga ćete izaći puni utisaka i napunjeni pozitivnom energijom. Prostranost enterijera omogućava dovoljno mesta za igru, ali i dozvoljava udobno sedenje svakome ko je svoje mesto rezervisao na vreme. 

#5 Klub Čorba kafe - retro živa svirka i vrhunska atmosfera

Još jedno autentično i alternativno mesto Beograda - Savamala -  lokacija je na kojoj se nalazi jedno od najboljih mesta sa živom svirkom u gradu! Rok svirke, ali i karaoke večeri i laganiji pop, žanrovi su koje ovde možete očekivati.

Raznovrsnost ljudi koji se odlučuju za izlazak u Čorba kafe dovoljno govori o neverovatnoj atmosferi koja je u njemu prisutna. Rustični ambijent ovog kluba, uz neverovatno dobru atmosferu, privlači mnoge Beograđane, kao i one koji u njemu borave  i žive svirke u Čorbi čini omiljenim!

Ako se odlučite da iskusite noćni život i žive svirke u Beogradu večeras, od toga vas deli samo par klikova. Pozivom Beograd noću call centra, online rezervacijom, ili putem naše aplikacije, lako, brzo i efikasno rezervisaćete svoje mesto u nekom od barova koji se mogu pohvaliti održavanjem nekih od najboljih svirki u Beogradu!