Magazin, Zanimljivosti

Prestonica noćnog provoda, u kojoj se uvek nešto dešava, predstavlja jednu od najboljih lokacija u regionu za slavlje bilo koje vrste, a ovoga puta reč je o rođendanima. Ukoliko vam se bliži ovaj važan datum i planirate da ga proslavite uz žurku i đuskanje - na pravom ste mestu,  otkrivamo vam gde slaviti rođendan u Beogradu. 

Predložićemo vam odlične lokale za provod u našoj prestonici, i dati par saveta kako da u njima organizujete rođendan za pamćenje. 

Klubovi za proslavu rođendana u Beogradu 

Našu listu lokala za odličan provod počećemo sa klubovima u kojima možete organizovati nezaboravno rođedansko slavlje, uz mnogo dobre muzike, đuskanja, pića i pozitivne atmosfere. 

Klub Gotik - za one koji žele pravu žurku za rođendan 

Ako želite da vaš rođendan bude spektakularna žurka koju će čitava ekipa rado prepričavati, onda je odlično mesto za takvu proslavu klub Gotik. Ovaj klub nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija za izlazak - u Beton hali, koja je okupila najurbanije i najpopularnije ugostiteljske objekte u prestonici. 

U ovom klubu možete čuti najveće hitove domaće i strane muzike, a ovaj klub dovodi i neke od najvećih domaćih i regionalnih zvezda, pa se tako možete opredeliti da rođendan slavite prilikom nekog od nastupa. 

Splav Freestyler - duga tradicija koja prati trendove 

Jedan od splavova sa najdužom tradicijom, već dugi niz godina zabavlja mnoge generacije mladih koji uživaju u provodu na reci, pa samim tim zaslužuje da bude jedan od odgovora na pitanje gde slaviti rođendan u Beogradu.

Ukoliko vaš rođendan pada tokom prolećnih ili letnjih meseci, a uživate u RnB, pop, trep muzici i ostalim popularnim muzičkim žanrovima, onda je Freestyler prava lokacija za vaše rođedansko slavlje. 

Kada su pitanju splavovi i klubovi za proslavu rođednana, ono po čemu se ovaj splav izdvaja jeste duga tradicija prepoznatljivog i autentičnog provoda. Ipak, to što dugo postoji, ne znači da ne prati aktuelne trendove - upravo suprotno, Freestyler  ide u korak sa svim regionalnim i sveskim klubovima. 

Klub Ben Akiba - za ljubitelje dens i elektro zvuka 

Gde slaviti rođendan u Beogradu ukoliko niste ljubitelj domaće mejnstrim muzike? Odgovor je u Ben Akibi. Ovaj klub nalazi se na Savamali i predstavlja kultno mesto za dobar provod uz različite muzičke žanrove u kojima preovlada dens i elektro zvuk. 

Klub je na dva nivoa. Na donjem se pušta disko, fank, pop, rok, house muzika, dok je gornji sprat rezervisan za nastupe DJ-va koji donose tehno zvuk. Enterijer kluba će vas takođe očarati, a interesantna je činjenica da su prvi i drugi nivo potpuno različiti, pa ćete maltene imati osećaj kao da ste posetili dva različita kluba. 

Barovi za proslavu rođendana

Žurka u noćnom klubu

Ukoliko ste tip koji uživa u opuštenim svirkama, dobrim koktelima, i pozitivnoj atmosferi, i sve to dok sedi za svojim stolom, onda je proslava rođendana u baru odličan izbor za vas. Mi smo odabrali neke u kojima ćete se zaista sjajno provesti. 

Konzulat bar -  urban provod sa puno stila 

Konzulat je bar koji se nalazi nadomak Savamale, u Karađorđevoj ulici, i nesumnjivo je jedan od najpopularnijih beogradskih lokala za odlazak na svirku. Ako se pitate gde slaviti rođendan u Beogradu uz opušteno atmosferu, veliki izbor pića, i prelep enterijer, Konzulat je lokacija koja će vas osvojiti. 

Bendovi koji ovde nastupaju poznati su po tome što održavaju odličnu atmosferu tokom čitave večeri, a nemojte se iznenaditi ako dobra muzika ponese goste da đuskaju. 

Bar Nula pet - provod na dorćolski način 

U dorćolskim uličicama smestio se bar koji će očarati sve ljubitelje piva, ali i šarenih koktela, nastupa DJ-va, raznolikih zvukova i mlade ekipe. Nula pet je bar koji spaja različitosti i kreira ambijent u kome se svako može osetiti kao da tu pripada. 

Ime ovog bara odnosni simbolično prikazuje kartu pića na kojoj osim točenog piva možete pronaći i druga alkoholna i bezalkoholna pića u meri od pola litra. Bar ima i baštu i zatvoren deo, tako da će tokom cele godine biti odlična lokacija za proslavu rođendana. 

Gastro pub Dolly Bell - svirka i klopa na istom mestu 

Dolly Bell je popularani prestonički lokal u kome možete provesti predivno veče uz svirku, odlično piće, ali i hranu koja se služi u ovom lokalu. Brzo je osvojio srca svojih gostiju, pa se tako mnogi odlučuju da baš ovde obeleže važne datume u svom životu, a to možete uraditi i vi tako što ćete proslaviti rođendan ovde. 

Dolly Bell je sjajan izbor kada se zapitate gde slaviti rođendan, zato što u ovom lokalu možete okupiti ljude različitih interesovanja, i generacija, a svako će naći nešto u čemu može da uživa. 

Centar Pub - rođendan u znaku piva 

Sjajan pab na Novom Beogradu koji će okupiti sve ljubitelje piva, dobre zakuske, i pozitivne atmosfere. Predivan enterijer ovog paba čini ga dovoljno svečanim za proslavu rođendana, a čitav ambijent je odličan čemu doprinosi i vrlo ljubazno osoblje koje će vas ovde dočekati. 

Odaberite lokal, rezervišite na vreme uz Beograd noću aplikaciju, okupite ekipu i lepo se provedite za svoj rođendan!