Kolumne, Razno, vesti

Kako da vas dečko primeti u klubu?

Klabing može biti zabavan i uzbudljiv uz mogućnost da upoznate nove i zanimljive ljude. Devojke iz mnogo razloga izlaze  u klub, a jedan od njih je i da upoznaju i dobrog frajera. Saznajte kako da se izdvojite iz gomile i da vas primeti baš ON.

1. Stanite ispred ogledala i planirajte unapred. Vreme je da napravite plan igre. Pre nego što odete u klub, razmislite u kakvim bi sve situacijama mogli da se nađete. Vežbanje uloga je vrlo korisna alatka koja služi da pomogne ljudima da se lakše snađu u raznim situacijama. Dok ste ispred ogledala, usavršte svoj stav. Igrajte ispred ogledala sa osmehom na licu da vidite koliko zavodljivo izgledate. Ovo će vam pomoći da imate mentalnu sliku o sebi kada se nađete u klubu.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

2. Obucite najlepši outfit. Klub nije samo mesto gde možete da sretnete ljude, već je i na neki način modna pista. Druge devojke će vas odmeravati kako izgledate u cilju odmeravanja ''konkurencije''. Pored vašeg odličnog izgleda i prelepog osmeha, momci će definitivno odmeravati i vaš stajling. Zapamtite: vaš stajling, govori dosta o vama. Odaberite outfit koji je primeren vašoj ličnosti, ali ne otkriva previše. Na kraju krajeva, ne želite da šaljete pogrešne signale, momku za kog ste zainteresovani.

teatro18 stanija

Fotografisano u Klub Teatro

3. Našminkajte se. Šminka se koristi da bi osvežili izgled i samo malo šminke čini čuda. Ukoliko ne umete da se šminkate zamolite drugaricu ili sestru da vam pomogne. Kada se primeni na pravi način, šminka čini da se osećate ženstveno i sigurno. Ne zaboravite i parfem, koji će ostavljati trag za vama dok budete išli klubom.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

4. Šarmirajte. Kad se jednom nađete u klubu, potrudite se da startujete slatke momke. Definitivno će biti prijatno iznenađeni činjenicom da ste im sami prišli. Ovo je uvek uzbudljivo i zaista govori koliko ste sigurni u sebe i ne plašite se da jurite za onim za čim želite. Priča će vas opustiti i dati podsticaj da privučete momka na kog ste bacili oko.

dragstor play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

5. Igrajte kao da ne postoji sutra. Stvorite se na plesnom podijumu i privucite momke ka sebi. Budite centar dešavanja i privucite poglede ka sebi. Ukoliko se zaista zabavljate, zgrabite momka po izboru ka sebi i krenite da igrate sa njim. Igrajte kao da ste sami, samo vi i on. Pokažite mu da vam se sviđa i da želite da igrate sa njim. Ukoliko niste toliko slobodni, budite strpljivi i sačekajte da vam on priđe. Izgledajući zavodljivo, kao što izgledate, sasvim je dovoljno da privučete bilo kog momka u klubu.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu i krenite u akciju!

 

beogradnocu.com