Fensi Kafana, Freestyler, Jimmy's, Kolumne, Stara Pesma, Time Out, vesti

Kako najbolju ribu u klubu odvesti u krevet.

Ako tražite odgovor na ovo pitanje, prepustite se sledećim redovima. Kao prvo zaboravite sve fraze tipa " Da li ti je tata terorista? Ispala si prava bomba", "Možda nisam najzgodniji tip u ovoj diskoteci, ali sam jedini koji razgovara s tobom" i slične gluposti, zato što ovo više ne prolazi ni kod onih devojaka koje su zaboravile kad su poslednji put videle "dečka" u svojoj blizini, a ne nešto drugo. Prestanite da kukate kako čarobni trojac kola-stan-pare vodi do sigurnog cilja jer su danas sve devojke nafurane sponzoruše koje bi se prodale za keš. To je toliko jadno da nema dalje. Čak i da imate keša, kola, stanove i sve to što smatrate neophodnim za muvanje najboljih riba, lako vam se može dogoditi da vas baš ona na koju pikujete netrepnuvši otkači. "Konsultujući" najveće svetske zavodnike zaključili smo da najbolju ribu u klubu možete "odvući" u krevet na sledeći način.

fensi33

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

1. Prestanite da verujete da je to nemoguće. Budite samouvereni i svoji. Nemojte stajati i buljiti u nju kao klada priđite joj na neki originalan način, umesto jeftinih trikova, počnite da koristite glavu. I umesto da bacite na sto ključeve od Audija, osvojite je svojim šarmom, svetski stručnjaci kažu da u 99% slučajeva pali.

KAFANA STARA PESMA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

2. Dragi šarmeri veoma je važno i šta ste obukli, da ne kažemo koje perje ste nabacili. U dedinom kariranom džemperu možete izazvati samo njen smeh. Ne znači da odevna kombinacija mora da bude po poslednoj modi, ali dobra košulja, lep sat, sveže podšišana frizura i stav, uvek prolaze. To što ste obukli ne mora ni da bude preskupo, ali valjalo bi da bude savršeno uklopljeno i uz sve to, obavezno joj morate prići i pri tom biti samouvereni.

free 1

Fotografisano na Splav Freestyler

3. Ako sebe smatrate luzerom možete imati para ko pleve. Pametna i lukava devojka će vas odmah prozreti i vi ćete njoj služiti za podsmeh i zabavu. Valjalo bi da pre nego što odlučite da priđete fatalnoj cici u klubu budete savršeno svesni sebe. Šta ste, ko ste, odakle ste! Ako niste radili na sebi i ako to što jeste ne nosite samouvereno u krevet nećete odvesti ni "baba seru", a ne najzgodniju ribetinu u klubu, mislite o tome!

sredina

Fotografisano u Klub Time Out

4. Pošto kažete da ništa od ovoga ne pali i da vas fatalna lepotica ne primećuje, vi se po dobrom starom mačo sindromu odlučujete na sledeći korak. Pozajmljujete od druga besna kola njegovog ćaleta, stan za koji ćete kiriju da otplatite tako što ćete fizikalisati naredna tri meseca. Lovu pozajmljujete od rodbine sa svih strana u nadi da to nikada nećete morati da vratite i krećete u napad. Blještav klub, sve savršeno, ona je najlepša, najzgodnija u klubu, vi se naslonite na šank i posmatrate sve oko sebe. Naravno nabacili ste najbolje perje i svežu zurku i ponosno prikupljate ženske poglede za koje se nadate da će popadati kao "kruške". Ovako naoružani prilazite savršenoj odabranici. Dobro ste se pripremili, tu su ključevi besnog automobila, separe šampanjac... ona razgovor prihvata sa osmehom i izlazi sa vama iz kluba...

Jimmys

Slikano na Splav Jimmy's

 Ako ste mislili da je "pozajmljivač" uradio nešto grdno se varate, fatalna lepotica je usput bila i pametnica i vrlo brzo je izvalila da ovaj nema ni prebijene pare, a uz to nije ni šarmantan i pametan... Kako je vratio sve što je pozajmio nikada nismo saznali...

A vi, ako ste mislili da će ovi saveti uroditi plodom, imate ozbiljno dobar smisao za humor! Do čitanja!

 

beogradnocu.com