Kolumne, vesti

Kako organizovati devojačko veče?

Devojačko veče je odličan način da devojka još jednom izađe sa svojim drugaricama pre nego što stane na ludi kamen. Nije da vam život u braku ne dozvoljava da izlazite sa drugaricama, ali s druge strane koliko puta posle venčanja ćete biti u prilici da ispijate shotove u uskim haljinama samo sa drugaricama? Pa... izgleda da to ipak dosta zavisi i od mladoženje. Pošto je sezona venčanja uveliko počela mi vam dajemo par smernica da priredite nezaboravno devojačko veče budućoj mladi. U svakom slučaju organizovanje devojačke večeri je veoma bitan zadatak za svaku kumu, ali i ostale najbolje drugarice. Može biti veoma stresno ukoliko nikad niste planirali tako nešto ranije. Međutim, ne brinite! Samo se pobrinite da pročitate naših par saveta za organizovanje najbolje devojačke večeri ikad!

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

*Napravite listu devojaka koje će biti uključene u organizaciju devojačke večeri. Uključite i mladu, na način da je pitate šta bi ona želela, a za ostalo se pobrinite vi.

*Odredite datum žurke. Ukoliko nije iznenađenje za mladu, konsultujte se i sa njom za datum. Sve ostalo je u vašim rukama, jer na njoj je samo da uživa to veče.

*Pozabavite se kreativnim idejama. Organizujte neko tematsko veče i u skladu sa tim se i obucite. Nabavite mladi ili veo ili tijaru ili neki komad nakita kako bi se osećala posebno to veče i bila drugačija od drugih.

*Osmislite zabavne igrice da bi se devojke i sama mlada opustile i zagrelaje za dalju akciju.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

*Napravite pozivnice u skladu sa tematikom devojačke večeri i pošaljite svim devojkama, jer uspomene svi volimo.

*Ne zaboravite da organizujete prevoz. Ukoliko ste više za neku ekstravagantniju varijantu, iznajmite limuzinu za to veče koja će da vas razvozi po gradu i željenim lokacijama.

BITEF

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

*Započnite veče na nekom opuštenom mestu, poput bara ili restorana. Tu možete da uživate klopajući, ispijajući ukusne koktele, začinjene trač partijom. Ovo je idealno i da započnete zanimljive igrice koje ste već unapred pripremile.

*Nakon toga kreće prava ludnica. Vreme ja za neki klub, kafanu ili splav. Obavezno napravite rezervaciju na vreme, jer ne želite da ovako bitno veče provedete čekajući na ulazu.

kod ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

*Možete čak iznenaditi mladu, tako što ćete unapred u tajnosti sa mladoženjom dogovoriti da u toku večeri pošalje buket cveća ili čak flašu šampanjca. Verujemo da bi se sama mlada oduševila.

*Na samom kraju, ukoliko ste raspoložene, možete da začinite sam kraj izlaska posetom nekom striptiz klubu. Ovo je za malo hrabrije.

bar industrija

Fotografisano u Bar Industrija Bar

Mi smo tu da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete za vaše specijalno veče. Da li je to klubkafanasplavkafebarrestoranstriptiz. Vaše želje se ispuinjavaju samo jednim klikom na Online ili jednim pozivom na telefone  063 33 33 44 i 063 34 34 33.

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu i lep provod!

 

beogradnocu.com