Jimmy's, Još Ovu Noć, Kolumne, Loft, River, Sokače, vesti

Kako se koji horoskopski znak ponaša kad hoće da vas otkači.

Svaki horoskopski znak ima neki svoj stil kada hoće nekog da "otkači" u gradu. Neki su u tome veoma direktni, neki vagaju, a neki su čak i kreativni. Ostanite uz sledeće redove i saznajte kakva "korpa" od određenog horoskopskog znaka vam sleduje.

Ovan neće mnogo okolišati ako ga smarate u gradu ili mu se jednostavno ne dopadate. Pri prvom kontaktu osoba u ovom znaku će vas testirati i ako ne prođete, veoma jednostavno će vam to staviti do znanja i udaljiti se od vas. Možda će vam takav način ophođenja po malo delovati grubo, ali bar znate na čemu ste.

Kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Bik voli da bude u centru pažnje i ako mu se dopadnete biće u stanju da napravi razne gluposti samo kako bi skrenuo vašu pažnju na sebe i osvojio vas, ali ako mu niste zapali za oko, ako ste mu dosadni i izbacite ga iz taktka, osoba rođenja u ovom znaku će vas otkačiti i nikada sa vama neće progovoriti ni reč. Pazite da ne iziritirate osobe rođene u ovom znaku. Ako je u pitanju devojka, možete dobiti i flašu u glavu!

Blizanci lako osvajaju svojim savršenim smislom za humor i neće mnogo trebati da u gradu primetite osobu koja zabavlja sve oko sebe. Blizanac je znak od akcije, ako mu budete delovali dosadno, naći će neku bolju zanimaciju i neće se truditi da vam bilo šta objašnjava. Može se dogoditi da se jednostavno okrene i ode i tako vas izblamira pred prijateljima. Zato, ako vam se dopada osoba rođena u ovom znaku, dosadu zaboravite kod kuće u protivnom sledi vam pomenuto.

kafana Još Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Rak će imati strpljenja da vas sasluša, čak i ako mu se ne dopadate previše, što može da ostavi pogrešan utisak na vas. Može se dogodoti da ćaska sa vama celo veče i da na kraju ne bude ništa, a vi se ponadali. Rakovi su veliki emotivci i nisu baš stručni u tome da "otkače" nekog. Ako je u pitanju devojka, nemojte se iznenaditi, ako zamoli svoju drugaricu da vam kaže da nije zainteresovana za vas.

Lav uvek zna šta hoće i neće gubiti vreme na osobu koja ga ne zanima. Šmekerski će vas otkačiti, jer niste našli adekvatan način kako da se dodvorite ovom narcisoidnom znaku. Ukoliko se nalazite u većem društvu, odbijanje može da bude veoma teatralno jer je osobama koje su rođene u ovom znaku veoma važno da ispadnu face pred prijateljima.

Devica će vas analizirati do besvesti i 100% će vam naći neku manu. Zato kada muvate osobu rođenu u ovom znaku, pazite na sve i na to šta ste obukli, a posebno na sve što izgovarate jer će analizirati svaki zarez. Ako odluči da vas otkači to će delovati savršeno. Tako će vam se uvući pod kožu da nećete ni primetiti da ste popili "korpu". Kod osoba rođenih u ovom znaku sve je savršeno, pa tako i način kako nekom stavljaju do znanja da nisu zainteresovani.

Vaga će stalno da vaga. Nećete ni znati da li se osobi rođenoj u ovom znaku dopadate ili ne dopadate. Na čas će vam delovati kao da ste je osvojili, na čas kao da ste miljama daleko od ovog cilja. Tako da vam se može dogoditi da odete kući iz grada i da i ne znate da li imate prođu ili ne. Čas vam može delovati kao da vas osoba rođena u ovom znaku otkačila, čas kao da ipak nije... A ni ona sama neće znati za šta se odlučila...

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Škorpija ume da bude veoma opasna. Kada vam se dopada osoba rođena u ovom znaku morate dobro da otvorite oči. Sa njima nema zezanja, ukoliko se dopadnete ovakvoj osobi zavešće vas za čas, ali ako niste u domenu njenog interesovanja može da bude veoma neprijatna i sasuće vam u lice sve što misli.

Strelac će prvo da vas odmeri od glave do pete. Osobama rođenim u ovom znaku je veoma važno kako izgledate, te se postarajte ako muvate strelca da budete obučeni tip-top. Ako se strelcu ne dopadnete lepo će vam to reći, ako budete previše navalentni u gradu, može se dogoditi da vas polije pićem ili da uradi nešto teatralno što će kroz smeh ispratiti ceo klub.

Jarac može da deluje nezainteresovano čak i ako mu se dopadnete. Zato nemojte odmah odustati od muvanja osobe u ovom znaku, ako vam se dogodi da se pravi da vas ne primećuje. Ako ipak niste predmet interesovanja osobe rođene u ovom znaku, ona neće biti neprijatna, možda će nastojati da ostvari drugarski kontakt sa vama razmišljajući da će joj u budućnosti nešto zatrebati od vas. Ali ako jarca totalno izvedete iz takta opušteno će vam odbrusiti i ostaviti vas u klubu bez prilike da bilo šta odgovorite.

Vodolija voli intelektualne razgovore, te nastojte da u klubu zapodenete ovakvu konverzaciju. Ako vam se osoba rođena u ovom znaku baš dopada, probajte da razgovarate o putovanjima, tu imate prolaz sigurno. Izbegavajte izlizane zavodničke fore jer tu padate. Kada odluči da vas otkači može se dogoditi da vam ništa i ne kaže, samo da se okrene od vas. Ili se pak odluči za taktiku toplo-hladno i tako se poigrava sa vama dok god vi ne postanete svesni da nemate nikakve šanse.

LOFT

Fotografisano u Klub Julian Loft

Riba neće mnogo obraćati pažnju na vas i ako krenete da je muvate može se dogoditi da celo veče ostane pasivna, čak i ako joj se dopadate. Ukoliko joj ni malo niste zanimljivi neće vas otkačiti na grub način, jer i sama ne voli odbijanja. Pronaći će neki suptilan način da vas udalji od sebe i kada je ponovo sretnete u gradu ponašaće se kao da ništa nije bilo.

 

beogradnocu.com