Barovi, Beograd, vesti

Let's DJ-ing!

Ako vas zanima gde je večeras najbolji provod u gradu, reći ćemo vam - svuda. Koji god bar da izaberete očekuju vas odlični Dj-evi koji dobro znaju kako da vaše veče učine savršenim.

Bašta kod Juge ili Biber, svejedno. Svuda će vas dočekati ljubazno osoblje i muzika koja pokreće. Za uživanje preko dana, ove sezone je najpopularniji svakako  splav Hot Mess, gde možete zaista ludo da se provedete uz Champagne RnB Shower i pogled na neodoljivo zgodne igračice koje svojim telima i igrom mame poglede gostiju, ma kog pola bili.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Za one koji žive u centru ili žele da izađu u starom delu grada, predlažemo bar Pevac kao mesto provereno dobrog provoda. Atmosfera strogog centra okuplja urbane mlade ljude koji vole da slušaju komercijalni house. Malo dalje, u srcu Vračara nalazi se još jedan bar i restoran, Santo Domingo. Glavni grad Dominikanske Republike bio je inspiracija za naziv, ali i enterijer popularnog bara na Crvenom Krstu.

Pevac

Fotografisano u Bar Pevac

Sva ova mesta su otvorena za one koji žele istinski da uživaju u Beogradu tokom noći. Portal beogradnocu.com će rezervisati mesto za vas kako biste se u potpunosti prepustili svom društvu, muzici i piću i zaboravili na moguću neprijatnost da negde nema mesta za vas i vaše prijatelje. Potebno je samo da pozovete Call Centar na broj telefona 063 33 33 44 ili da Online rezervišete jednim klikom na sajtu beogradnocu.com Izaberite svoj način provoda i uživajte u letnjim beogradskim noćima.

 

beogradnocu.com