Kolumne, vesti

Momci, prestanite ovo da radite!

Dragi naši muškarci, kada pokušavate da smuvate devojku, ili ste tek počeli da se zabavljate, dajemo vam savete šta nikako ne smete da radite! Iako imate dobre namere i verovatno se trudite da je osvojite, jednostavno, postoje stvari koje su zabranjene. Pogledajte pet stvari koje ne smete da radite:

hot mess

Fotografisano na Splav Hot Mess

1. Tepanje
"Kuco", "maco", "srculence moje" i patetični izrazi ne dolaze u obzir! Ona će vas samo čudno pogledati, a onda dodati neki kiselkast osmeh kako vas ne bi uvredila... Bolje ni ne pokušavajte, jedno "ljubavi" je sasvim dovoljno.

2. Ljubav na net-u
Tek ste tri dana zajedno a već u javnosti iskazujete ljubav prema njoj. Razmislite malo, jer to mogu videti njeni prijatelji, rodbina, kolege, pa čak i šef...Njoj se to sigurno neće dopasti, a biće joj sigurno malo preterano nenormalno...

talas

Fotografisano u Restoran Talas

3. Biranje obroka
Pa pobogu, nema vaša devojka tri godine, niti ste joj vi otac. Iako pokušavate da ispadnete kavaljer, nikako nemojte na ovakav način. Žene ionako vode računa o svojoj liniji, pa ako pogrešite u izboru sa menia, grdno ćete se prevariti. Valjda ona bolje zna šta joj se jede... I nikako ne zaboravite da preskočite piće sa dve slamke! Ona želi da pije svoje piće po svom ukusu, jasno?

shakenshake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

4. Tetoviranje njenog imena
Iskreno, ovo svim ženama deluje jezivo, osim ako već niste u braku ili duuugoj vezi. Bolje se suzdržite i ne glumite frajera, možda se pokajete posle ako raskinete... Umesto ovoga, odvedite je u šoping, više će joj se osladiti.

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

5. Nepozvani upadate u toalet
Nikako! Znate li šta je kupatilo za devojku koja se sprema?! Intimna oaza lepote, zato odbi! Zar ne može žena u miru da se obrije, izdepilira i našminka?

Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice. Vaš beogradnocu.com!

 

beogradnocu.com