Beograd, Restoran, vesti

Za one koji žele da se odmore, opuste, za one koji se vesele i provode, idelan izbor je restoran Tri Šešira koji se nalazi u srcu Beograda - Skadarliji. Restoran duge tradicije, oduvek je bio omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara. Ono što Vam možemo preporučiti sa minija ovog restorana su svakako teleći kotleti na kajmaku, kao i skadarlijski biftek.

restoran_kalemegdanska_terasa

Fotografisano u restoranu Kalemegdanska Terasa

Idealno uklopljena u tvrđavu iz XIII veka, Kalemegdanska Terasa je vanvremensko mesto u sklopu istoimene tvrđave. Ovaj restoran je nezaobilazna destinacija svakog turiste i sinonim za pravi hedonizam sa pogledom! Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Danijel Stevanović koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni, iz koga možemo izdvojiti roladu od bifteka sa guščijom džigericom, kao i peper stek.

Mentalitet 1

Fotografisano u restoranu Mentalitet

Restoran Mentalitet  nalazi se u jednoj od najlepših beogradskih ulica, Kralja Petra broj 70. Ovaj restoran Vam pruža mogućnost da u meniju izaberete mnoge vrhunske specijalitete iz nacionalne kuhinje. Ono što se može izdvojiti sa menija svakako su teleće rolnice, pečena jagnjetina sa ruzmarinom, piletina sa pečurkama, kao i biftek na žaru. Brojni su i riblji specijaliteti, a ovom prilikom ćemo Vam preporučiti rolnice od pastrmke i filete smuđa sa sosom od lešnika.

Restoran-Madera-pogled-ka-basti

Fotografisano u restoranu Madera

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. Naslonjena na Tašmajdanski park, oduvek je bila celodnevno boravište „viđenih“ Beograđana i onih koji bi to da postanu. Sa menija ovog restorana izdvojili bismo juneći file "Madera", taljatu od bifteka na rukoli, kao i teleći kotlet sa vrganjima i tartufima.

 

Koji god restoran da izaberete nećete pogrešti. Što se tiče rezervacije možete ih izvršiti besplatno putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com