Beograd, Restoran, vesti

Kaže se da riba tri puta pliva. Prvo u vodi, potom u ulju, a na kraju u gutljaju vina. Riba predstavlja uvek zdrav i pristupačan obrok. Uz povrće se može spremiti na mnogo načina, a uz prave začine uvek dobijate novi ukus. Predstavljamo Vam ponudu najboljih ribljih specijalitetata.

Restoran-Madera-pogled-ka-basti-1024x6831

Fotografisano u restoranu Madera

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. Naslonjena na Tašmajdanski park, oduvek je bila celodnevno boravište „viđenih“ Beograđana i onih koji bi to da postanu. Sa menija ovog restorana izdvojili bismo tuna stek na svežem "concasse" povrću sa rukolom i oradu na žaru.

restoran_kalemegdanska_terasa

Fotografisano u restoranu Kalemegdanska Terasa

Kalemegdanska Terasa je vanvremensko mesto u sklopu istoimene tvrđave i sinonim za pravi hedonizam sa pogledom! Šef kuhinje Danijel Stevanović je kreirao jedinstven meni, iz koga možemo izdvojiti losos terijaki i lignje na žaru sa dalmatinskim varivom.

restoran-tri-sesira2

Fotografisano u restoranu Tri Šešira

Za one koji žele da se odmore, opuste, za one koji se vesele i provode, idelan izbor je restoran Tri Šešira koji se nalazi u srcu Beograda - Skadarliji. Restoran duge tradicije, oduvek je bio omiljeno mesto gradskih boema, slavnih pisaca, glumaca, novinara, slikara. Ono što Vam možemo preporučiti sa minija ovog restorana su svakako dimnjena i sveža pastrmka.

restoran frans

Fotografisano u restoranu Franš

Franš je restoran u kom se često naručuje još jedna tura i porcija više, s obzirom da ga Beograđani veoma vole, kako zbog ukusne hrane i odlične usluge, tako i zbog lepog okruženja ugodne bašte, ali i reputacije da je važno da budete viđeni u njemu. Ovom prilikom preporučili bismo Vam gambore, kao i škampe na grilu ili buzaru.

Koji god restoran da izaberete nećete pogrešti. Što se tiče rezervacije možete ih izvršiti besplatno putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com