Beograd, Blaywatch, River, Time Out, vesti

Slikano na Splav BlayWatch

Nedeljna noć ludog provoda.

Nedelja uveče u Beogradu se ni malo ne razlikuje od petka ili subote jer provod u srpskoj prestonici nikada ne jenjava. Nedelju možete da provedete po vašem izboru u klubu, kafani ili baru gde vas zasigurno čeka lud i nezaboravan provod.

River

Fotografisano na Splav River

Izaberite neki od splavova: splav BlayWatch gde se organizuje fenomenalno veče sportista uz Ljupku i Ćema koji garantuju odličan provod. Do zore ćete se nedeljom takođe zabaviti i na splavu Akapulko gde vas očekuje Slaven Đukanović. Ukoliko ste ljubitelj RnB muzike obavezno posetite splav River gde vas očekuje takođe fenomenalna žurka.

Klubovi na makiškoj strani Ade Ciganlije su takođe odličan izbor ukoliko volite domaću muziku, pa tako u klubu Time Out može da se čuje odlična muzika uz Miu Borisavljević i Bojana Grujića. Ne zaboravite klub Republika i najnovije mesto dobrog provoda Baštu kod Juge, koji takođe garantuju lepu zabavu nedeljom uveče u Beogradu.

Time out

Fotografisano u Klub Time Out

Republika

Fotografisano u Klub Republika

U galeriji slika koju je napravio sajt beogradnocu.com možete da pogledate kakav vas provod očekuje nedeljom u Beogradu. Pogledajte slike i izaberite klub koji vam najviše odgovara.

Rezervacije za nedelju, ali i sve ostale dane  možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com