Beograd, Restoran, vesti

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. Naslonjena na Tašmajdanski park, oduvek je bila celodnevno boravište „viđenih“ Beograđana i onih koji bi to da postanu. Sa menija ovog restorana izdvojili bismo ćureću taljatu na rukoli sa parmezanom, kao i teleći kotlet sa vrganjima i crnim tartufima.

Mentalitet 1

Fotografisano u restoranu Mentalitet

Restoran Mentalitet pruža Vam mogućnost da u meniju izaberete mnoge vrhunske specijalitete iz nacionalne kuhinje. Ono što ćemo ovom prilikom izdvojiti sa menija su teleće rolnice, odnosno teleći but punjen šparglama i plavim sirom i rolovan u pančeti na sosu od crvenog vina i suvih šljiva.

restoran_kalemegdanska_terasa

Fotografisano u restoranu Kalemegdanska Terasa

Kalemegdanska Terasa je vanvremensko mesto u sklopu istoimene tvrđave i sinonim za pravi hedonizam sa pogledom! Šef kuhinje Danijel Stevanović je kreirao jedinstven meni, iz koga možemo izdvojiti roladu od bifteka sa guščijom džigericom, kao i pačije grudi sa pireom od šargarepe.

restoran frans

Fotografisano u restoranu Franš

Franš je restoran u kom se često naručuje još jedna tura i porcija više, s obzirom da ga Beograđani veoma vole, kako zbog ukusne hrane i odlične usluge, tako i zbog lepog okruženja ugodne bašte, ali i reputacije da je važno da budete viđeni u njemu. Ovom prilikom preporučili bismo Vam Šangaj piletinu, sa soja sosom, medom i kikirikijem, kao i Orijental batak sa karijem, čerijem, medom i soja sosom.

Koji god restoran da izaberete nećete pogrešti. Što se tiče rezervacije možete ih izvršiti besplatno putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com