Kolumne

Obrijane, farbane, ćelave: Najzanimljivije frizure u klubovima.

Nekim ljudima nije bitno na koji način bi "upali u oči" drugima. Pa tako pojedinci pomoću kose i frizure dolaze do cilja i načina da budu primećeni i zapaženi. Neki to izvedu sjajno, pa naprave fenomenalne frizure, a nekima baš i ne polazi za rukom pa im friz ispadne vrlo čudno.

Pogledajte na kakve smo sve zanimljive, čudne, simpatične i drugačije frizure naišli u Beogradnoću:

štikla

Fotografisanou Kafana Štikla i Burence

Nama se ova vatreno crvena "undercut" frizura mnogo svidela, pogotovu zato što je jaka, vesela baš kao i sezona pred nama. Uz celokupan stajling - odlično. Pre samo nekoliko godina, undercut frizure su povezivana sa pankerima, metalcima i gotičarima. Sada su undercut frizure skoro pa glavni trend, nekadašnje ispoljavanje bunta se sreće po skoro svim klubovima u gradu.

frizzzz

Fotografisano na Splav Blaywatch

Neko voli da preskoči par mesta prilikom šišanja...neko ni ne voli da se šiša. Al Bože moj, sve je to ok i u trendu.

open klub

Fotografisano u Klub Open

Kada se mašta pretoči u frizuru može doći do hmm, prilično zanimljivih rešenja. Oni koji vole da budu u centru pažnje, vole i da daju akcenat svojoj frizurici.

placa

Fotografisano u Bar Ploča

Da li su to plavuše, crnke, brinete, nebitno, ali svi vole da se poigraju bojama. Nekad su to pramenovi u jakim bojama, ili samo ofarbani krajevi.

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Nekad su obrijane strane, a nekad su umeci ili ukrasi na kosi... Sve u svemu - sve je dozvoljeno!

bar ploca

Fotografisano u Bar Ploča

Kad promenite frizuru, istog trenutka menjate i predstavu koju okolina ima o vama. Za promene izgleda u skladu sa prilikom za koju se doterujete nije uvek neophodna poseta frizeru.

open

Fotografisano u Klub Open

Ukoliko se pitate kako da adaptirate svoj uobičajeni look, prvo razmislite o tome šta će privući vašu okolinu i preneti baš onu poruku koju vi želite da uputite!

Splav River

Fotografisano na Splav River

Najdrskija varijanta je sasvim kratka kosa, ali ako niste spremni na ovako radikalnu promenu, snažan efekat će ostaviti i bezobrazno dugačke šiške. Kratka kosa može veoma seksi da izgleda, ali zavisi na kakvom obliku lica...

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Ne zaboravite da se devojke, koje su se prve usudile da pokažu i ispromovišu novi look, zovu inače trendseterke. To su devojke u koje u prvi mah svi zure, ali zato uskoro počnu da ih imitiraju. Ako mislite da je lako biti trendseterka, onda se grdno varate. Eee, šta sve moramo da uradimo, čujemo i vidimo da bih bili u trendu...

Mi vam savetujemo da ne razmišljate mnogo, već se opustite, slobodno eksperimentišite, igrajte se i uživajte. I ta kosa će porasti, a mladost proći. Svi smo to barem jednom prošli. Pratite nas i dalje i uživajte!

 

beogradnocu.com