Kolumne

Pet stvari koje nikada ne treba da radite u klubu!

Izlasci u noćne klubove bili bi mnogo opuštenijii kada bi ljudi znali dobro da se ponašaju.

stara

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Najbolja stvar u provodu je ta, što ste okruženim hiljadama nepoznatih osoba, sa kojima se možete sprijateljiti, zezati, ili ih odvesti kući... Najgora stvar u provodu je ta, što ste okruženi hiljadama nepoznatih osoba koje su bezobrazni, dosadni, negativni, agresivni, pogotovu kad te guraju dok ti pokušavaš da uživaš. Za sve vas koji ne izlazite tako često, ali i vas koji izlazite, ali ne znate najbolje da se ponašate, otkrivamo vam pet stvari koje NE SMETE da radite u noćnom provodu!

blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

1. Bez slikanja
U većini klubova je mračno, to svi znamo. A znamo i šta se desi kad fotografišemo blicem, pa izložimo oči onom groznom svetlu koje nas muči narednih nekoliko sekundi...E sad, zamislite kad se to dešava svima koji stoje pored vas svaki put kad fotografišete!
Razumemo da želite da ovekovečite taj divan momenat, i ok je jedna, dve, eventualno tri fotke, ali zar svaki put dečko pored koji pokušava da smuva devojku mora da dobije bljesak u lice?! Da se razumemo, naši fotografi imaju opremu koja ne "oslepljuje" ljude, pa ćemo se tu odmah ograditi. Zato dosta sa tim "selfie" fotkama i Facebook share-ovanjem, već počnite da uživate u večeri i provodu!

foto aparat slika

2. Nemoj da stojiš na stepeništu i vratima
Zar ti majka nije govorila da se nikad ne igraš na stepenicama?! Neizbežno je, neko uvek to mora, uglavnom kako bi porazgovarao sa nekim koga je sreo i ide u suprotnom pravcu, devojkom ili ortakom. Ovakva situacija stvara zastoj, jer niko zbog vas ne može da prođe. Isto važi i za ljude koji bleje na ulazu, vratima WC-a, hodniku... Svi moraju da vas obilaze i stvara se gužva. Zato, prestanite to da radite i stojite drugima na putu, jer za "put" služe hodnik i stepenice!

River

Fotografisano na Splav River

3. Ne maši konobaru
Ne postoji gora stvar od one kad se neki nadobudni mangup nađe u krcatom klubu i viče "Ej konobar"! Pa mu maše lovom ispred nosa misleći da je najbitniji na svetu. Da se razumemo, niste ništa bitniji u odnosu na ostale goste u klubu koji takođe čekaju svoje piće. Ovako ćete samo razbesneti konobara. Sačekajte, doći će on do vas i uslužiti, zna čovek šta radi! (Nadamo se).

river

Fotografisano na Splav Freestyler

4. Bez držanja za ruke
Ako želite da stojite na jednom mestu i držite devojku za ruku, ok. Ali, ovde mislimo na one ljude koji prave voz svaki put kad prolaze kroz klub u kome je gužva. Pa nećete se izgubiti, za Boga miloga! Ovo je iritirajuće za sve one koji se nađu blizu vas i "šina". Koliki god da je klub, stvarno nema potrebe da sve prijatelje imate na dohvat ruke. Vi ste u klubu pobogu!

sindi i uros na freestyleru

Fotografisano na Splav Freestyler

5. Ne skači po šanku
Niste vi Paris Hilton zato nemojte tako i da se ponašate. Tako ćete samo izgledati kao pijani idiot koji je prvi put u životu izašao. Pa ćete pasti, razbiti glavu, prosuti nečije piće, pokazati svima koji donji veš nosite (ili ne nosite), iznervirati ljude, a verovatno bi vas i obezbeđenje ispratilo napolje... Pa postoji toliki prostor predviđen za đuskanje i zove se plesni podijum! Proverite!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Fotografije nemaju nikakve veze sa tekstom, već služe za uživanje...a mi se nadamo da ste uživali. Pratite nas i dalje i očekujte nove vesti, žurke i zanimljive tekstove. Mi smo uvek uz vas, a dotle rezervišite mesto za provod putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com