Kolumne, Razno, vesti

Pet tipova koje nikako ne treba da vodite kući.

Muškarci, ah muškarci, bili bogati ili ne, lepi ili manje lepi, mi vas bre obožavamo. Ruku na srce ne možemo bez vas. Međutim, postoje neke iznimne situacije kada i mi pripadnice lepšeg pola treba da stavimo prst na čelo. Moje dame pre nego što zaronite u paklo maramica nakon mnogih ispala ili polu ispala, prepustite se nastavku teksta...

kafana Limun Žut

 Fotografisano u Kafana Limun Žut

"Dva dinara drugarice"

Prodaje priču da je načitan, priča dvesta na sat i najčešće je u kariranoj košulji i somotskim pantalonama. Neće biti za čudo, ako mu je frizura iz pretkosovskog ciklusa, ali mu lepe reči prosto klize niz usne, jer mu je nekad neko rekao da se devojke zaljubljuju u ono što čuju. Za jedno veče će vas maziti, paziti, bićete i njegova princeza i sunce, sa vama će planirati vezu, decu, pa i brak i taman kada provedete nekoliko dana sa njim, oduševljene što ste naišle na tipa koji nije mnogo lep, ali je kulturan i obrazovan, tipa koji će se svojom učtivošću svideti čak i vašoj mami. Sledi buđenje. Doživećete da će vam se ovaj na izgled hegelovsko-andrićevski nastrojen savršeni mladić, ustvari uvaliti u gajbu i tražiti da ga izdržavate, ako ne do kraja života, onda makar dok ne nađe sledeću "žrtvu".

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Tatin sin na mamin konto

Ovog dečka ćete odmah primetiti u gradu, ako ne po poslednjoj modi koju fura, onda po ključevima za kola koje će baciti na sto kad vam priđe, da vam eto baš kaže kako ima "računčić" u nekoj svetskoj banci i kako bi da vas povede na put oko sveta. Nemojte se iznenaditi, ako je "prežvakao" i po neku dobro prolaznu foru iz priručnika. Ovakav mladić neće se mnogo truditi da vas osvoji pričom, šta će njemu reči kad je tu šampanjac, BMW, još ako zaigra na kartu ekonosmke krize i "ubode " baš da priđe devojci koja je čitavog života sanjala da se zabavlja sa bogatunom, eto njegove sreće. Međutim drage moje ubrzo vam sledi razočarenje, ili vas se sutra neće sećati ili ako vas se i seti, brzo ćete se osvestiti jer sve te parice pripadaju njegovoj mami, a predstavlja da su tatine tek da tata ne ispadne "mekušac" u ovom slučaju toplo savetujemo da primenite metod gledaj oca beži što dalje, dok ne bude kasno.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Bez starca...

Ovi umeju da budu baš primamljivi. Neretko su doktori nauka, ostvareni, imaju kola, stan i osigurani su naravno. Mogu da vam obezbede sve što vam treba i više od toga. Duhoviti su elegantni, muževni, jes da su "malo" stariji od vas, ali pored njih ćete se osećati kao kraljice. U gradu će vam ovakav prosedi gospodin prići bez problema, pokazaće vam i burmu, ali biće toliko šarmantan, da ćete pristati i da izađete sa njim i jedanput i drugi i peti i svaki put će vam biti savršeno, jer baš zna šta volite i uvek vam to priređuje. I taman kad vas uveri da vas voli najviše na svetu da vas čeka život kao iz bajke, da ćete letovati na Ibici i upoznati čari Kube on se vraća svojoj ženi, a vi samo možete uzdahnuti bilo je kratko, ali slatko.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

 Šminker ili Lipicaner

Ovaj tip se ne odvaja od ogledala, čak ga i u grad nosi sa sobom. Ako ga je kojim slučajem zaboravio neće se ustručavati da ga pozajmi od vas, čisto da vidi kako mu stoje šiške. Neretko ima nešto od škole, pa vam u njegovom društvu, može biti čak i veoma zabavno. Para ima sasvim dovoljno, ali se neće ljutiti, ako vi platite piće. Idealan je za tzv jake žene koje mogu sve same u životu i koje vole momke koje mogu da pokazuju. I sam je dečko i ove one poznate ličnosti, naravno starije od sebe, pa kada krene da licitira imenima, zavrteće vam se u glavi. Ume ovaj lepotanko da pokaže i svoje kvalitete. Najčešće je idealno građen, ima savršeno lice i svaka dlaka je na svom mestu. Čak iako spadate u red devojaka koje uzdišu za ovakvim tipovima razmislite dva puta, njemu je stalo samo do jedne osobe, a to je on sam.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Old school, malo morgen

Boga mi ovaj deluje kao bingo. Kulturno obučen, svaka mu je ko Njegoševa, odmeren, da ne napominjen načitan, ide u pozorište, voli operu, recituje, razume se u sve tipove automobila, ali će sa vama odgledati i dobar ljubavni film, a ako vi to budete želele ići će i sa vašim drugaricama na kafu. Ima klasičnu švalersku frizuru nešto između Don Huana, Brad Pitt-a, Apolona, a ima malo i George Clooney-a. Ima odličan ukus, poznaje vina, odlično sklapa boje. Deluje tako savršeno i vama i vašim drugaricama i roditeljima i svi već počnu za njim da uzdišu. Sa ovim tipom možete biti i mesecima, a da ne primetite ništa neobično, svaki dan vas očarava, kupuje vam cveće, knjige, bombone, ma zna sve što volite. Ali u jednom se ovde prelazite drage moje njemu se više sviđa vaš najbolji drug od vas...

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Na posletku ćemo samo reći da je lepota u oku posmatrača, ali ako budete imali bliski susret prve vrste sa nekim od ovih tipova, za svaki slučaj stavite naočare...

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

U susret novim još boljim pričama o svim tipovima, pod tipovima i potpuno novim kategorijama tipova i svih ostalih koji uživaju u noćnom životu, ne zaboravite da se zabavljate na način koji se vama najviše sviđa i na mestima koja su po vašoj meri. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com