Teatro, vesti

Proslavljena Srpska Nova 2013. godina

Srpska Nova godina proslavljena je sinoć na tadicionalno srpki način: uz mnogo alkohola, lepih devojaka i odličnu muziku. Pevalo se, igralo, veselilo, a na kraju i plakalo uz najbolje domaće pevače u svim beogradskim klubovima. Stranci koji su sinoć bili u Beogradu shvatili su zašto je Beograd poznat po ludm noćnom provodu. Baš svi klubovi, kafići i restorani, bez izuzetka, su bili prepuni. Neke je zatvorilo jutro, a neki su nastavili da rade do podne. Za strance je to bio događaj koji će dugo pamtiti o čemu svedoče i slike iz klubova koje možete videti na sajtu beogradnocu.com.

Osvrnućemo se samo na neke klubove: klub Teatro je uživao uz Davora Jovanovića za koga je prošle godine navijala cela Srbija i koji je zahvaljujući svom glasu dospeo na tron Prvog glasa Srbije. Bilo je ludo i ostalo se do ranih jutarnjih časova. Ivana Selakov zabavljala je goste u klubu Magacin, klubu koji gleda na najlepši deo gada, na beogradske mostove i ušće. "Laku noć" sinoć nije poželeo Adil gostima kluba Vanilla koji su uživali u prelepim baladama, ali i najvećim hitovima narodne muzike poznatog pevača. Već je zalio atmosferu koja je gorela do prvih trola koje okreću nekoliko metara od ulaza u popularni klub. U klubu Cinema beograđni su se zabavljali i uz rok muziku popularne grupe Kerber koja je baš za Srpsku Novu godinu nastupila prvi put u Beogradu.

Doček Srpske Nove godine i ove 2013. bio je lud, a ako vas zanima kako su se provodili beograđani i njihovi gosti sve možete da proverite jer je sajt beogradnocu.com verno prenosio najzanimljivije situacije. Pogledajte sve slike sa dočeka na ovom linku, jer ko zna, možda ste baš i vi "uhvaćeni" u nekom ludom trenutku.

beogradnocu.com