Magazin, Zanimljivosti

Srpska prestonica je poznata po velikom broju ugostiteljskih objekata, koji su prilagođeni za gotovo sve prilike, od onih najopuštenih pa sve do onih visoko formalnih. Tako su svoje mesto našli i restorani za poslovni ručak, koje krasi prijan, miran i urban ambijent, u kome se može obaviti poslovni sastanak uz odličan gurmanski užitak. 

U daljem tekstu predstavićemo vam koji su to restorani za poslovni ručak u Beogru u kojima možete dobiti sve ono što je potrebno kako bi se profesionalnost i produktivnost spojile sa hedonizmom. 

Restoran Ambar - prijatan ambijent sa pogledom na reku 

Restorani u Beogradu nalaze se na različitim lokacijama, a mnogi izdvajaju kao najlepše one koji imaju pogled na reku. Takav je i restoran Ambar, koji se nalazi na popularnoj gradskoj lokaciji - Beton hali, koja gleda na reku Savu.

Ovaj restoran predstavlja urban i prijatan ambijent sa jedinstvenim pogledom na Savu, što ga čini odličnim izborom za poslovni ručak. Osim što vas ovde očekuje pažljivo odabran meni, ovaj restoran na poseban način predstavlja lepotu Beograda, kao i prestonički život na reci, te može biti odlično mesto gde možete dovesti inostrane partnere.

Ambar je deo internacionalnog lanca restorana balkanske kuhinjihe, a osim u Beogradu, isti restoran postoji u Vašingtonu i Klarendonu. U ovom restoranu kombinuje se tradicija i aktuelni trendovi, pa samim tim može ispuniti različite ukuse. 

Restoran Franš - oaza mira na prometnoj lokaciji 

Jedan od restorana sa najdužom tradicijom je popularni Franš, koji se nalazi na Autokomandi, jednoj od najprometnijih gradskih lokacija. Ovaj predstavlja pravu oazu luksuza i elegantnog enterijera, a krasi ga i jedinstvena bašta po kojoj je prepoznatljiv. 

Autentični restoran Franš predstavlja odličnu lokaciju za poslovni ručak. Franš se nalazi na pristupačnom mestu, do koga je vrlo lako doći iz različitih delova grada. Osim toga, ovaj restoran ima svoj parking, te nećete morati da brinete o tome gde ćete parkirati svoje vozilo. 

Takođe, u restoranu vas čeka nesvakidašnji i izuzetno elegantan enterijer, kao i veoma ljubazno osoblje, koje će vam pružiti vrhunsku uslugu. Bogat izbor specijaliteta na meniju, kao i vešto odabrana karta pića ispuniće očekivanja svakog gosta. 

Restoran KontraGrey - gastronomski kutak na odličnoj lokaciji

Postalvjene čaše i tanjiri na stolu u restoranu

Restoran KontraGrey nalazi se prekoputa zgrade SIV-a na popularnoj gradskoj lokaciji, blizu koje se nalaze mnogobrojne kompanije, što ga čini odličnim mestom za organizovanje poslovnog ručka sa kolegama. 

Ovaj restoran krasi izuzetno elegantan enterijer, kao i ambijent koji razbija sivilo svakodnevice (na šta ukazuje i samo ime ovog restorana).  Kreativno osmišljen ambijent, ide rame uz rame za ništa manje kretivnim menijem na kome se nalaze specijaliteti internacionalne kuhinje. 

Pristupačna gradska lokacija, uz potpun hedonistički doživljaj, čine ovaj restoran odličnom lokacijom za poslovni ručak u srpskoj prestonici. 

Restoran Topčiderac - kultno mesto okruženo zelenilom

Smešten u najlepšem delu Topčiderskog parka, izmešten od gradske vreve i gužve, kultni restoran Topčiderac je odlično mesto za poslovni ručak. Sofisticiran enterijer, i ambijent okružen zelenilom ovom restoranu daju posebnu umirujuću notu.

U restoranu ćete pronaći jela internacionalne, kao i tradicionalne kuhinje, pa će tako svako pronaći jelo po svojoj želji. Ovaj restoran je takođe odličan izbor za poslovni ručak sa inostranim partnerima, jer na autentičan način predstavlja duh Beograda.

Osim pažljivo odabranog enterijera unutar lokala, Topčiderac poseduje i divnu baštu, pa može biti odličan izbor za poslovni ručak tokom toplijih meseci u godini.  Restoran organizuje i branč (rani ručak) pa tako nema sumnje da ćete u bilo koje doba dana iz Topčiderca izaći siti i zadovoljni. 

Restoran Toro - latino začin poslovnoj atmosferi 

Toro Latin GastroBar predstavlja autentičan latino kutak, i donosi Beogradu čari latinoameričke kuhinje, ali i čitave kulture. Nalazi se u okviru kopleksa ugostiteljskih objekata u Beton hali, i ima sjajan pogled na reku. 

Ovaj restoran je definicija gastronomskog uživanja, o čemu svedoči i činjenica da restoran krasi otvorena kuhinja, te gosti mogu da uživaju posmatrajući pripremu jela koje će im biti servirano. 

Ovako autentičan i jedinstven ambijent može biti odlično rešenje za poslovni ručak, ukoliko znate da vaši poslovni partneri cene neobične hedonističke užitke, i da bi ih upravo ovakav ambijent oduševio. 

Restoran Boutique Trojka - urban ambijent u poslovnom centru

Boutique Trojka predstavlja treći po redu restoran iz istoimenog lanca, a smešten je na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u ulici Milutina Milankovića, nadomak poslovnog centra u okviru kog se nalazi veliki broj lokalnih i internacionalnih kompanija. 

Zato popularni Butik predstavlja odlično mesto gde se veliki broj zaposlenih iz pomenutih firmi može naći na poslovnom ručku. 

Enterijer restorana je izuzetno urban i raskošno uređen, a ambijent je opušten i miran. Meni predstavlja moderne i pažljivo odabrane gastronomske specijalitete, pripremljena tako da kreiraju fuziju ukusa u kojoj će uživati svi pravi gurmani. 

Ukoliko vas interesuju restorani za poslovni ručak u Beogradu u kojima se spajaju opuštena atmosfera i kvalitet usluge, nema sumnje da je restoran Boutique Trojka lokacija na koju treba da se uputite. 

Restoran Madera - duga tradicija i prefinjen stil na delu 

Kuvar u kuhinji restorana priprema jelo

Eminentni restoran Madera u Bulevaru kralja Aleksandra, nadomak Tašmajdanskog parka, predstavlja još jedno kultno mesto u srpskoj prestonici. Ovaj restoran predstavlja spoj duge tradicije i prefinjenog stila, pa je samim tim sjajno mesto za organizaciju formalnog poslovnog ručka. 

Ovde će vas sačekati vrhunska usluga, prepoznatljiv kvalitet hrane i pića, kao i izuzetno elegantan, a ujedno nenametljiv enterijer, koji će biti pravi praznik za oči. Madera je oduvek bila oličenje dobrog ukusa, kako po pitanju specijaliteta koji se ovde pripremaju, tako i po pitanju jedinstvenog ambijenta koji odiše stilom i životom na visokoj nozi. 

Nema sumnje da će Madera biti odličan restoran za poslovni ručak u Beogradu, i da nećete pogrešiti ukoliko svoje poslovne partnere dovedete baš na ovu lokaciju. 

Nadamo se da vam je ovaj tekst otkrio i približio prestoničke restorane u kojima biste mogli da orgnizujete poslovni ručak, koji će kao rezultat imati ostvarivanje kvalitetne saradnje, i postizanje novih dogovora. Ako poželite da rezervišete sto za neki od lokala, uz Beograd noću aplikaciju, to možete uradi na vrlo lak način.