Razno, vesti

Rezervacijom preko nas najbolji provod je zagarantovan.

Dobar provod zagarantovan je sa vašim omiljenim vodičem kroz noćni život prestonice beogradnocu.com. Kao što već dobro znate, mi smo tu da vas obavestimo o svim novinama koje se pojave u Beogradu, a tiču se provoda i noćnog života. Sa nama za svaki novi klub, bar, kafe ili kafanu saznajete prvi.

Ne samo da nam je stalo da se dobro provedete, nego da uvek budete sigurni da ćete dobiti baš ono mesto koje želite, čak i bolje od toga. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice beogradnocu.com, prva profesinalna ekipa na našim prostorima, učiniće da, ukoliko rezervišete kod nas, osetite prave čari nezaboravnog prestoničkog provoda.  Zato iskoristite naše besplatne usluge i rezevišite svoj provod putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Tu smo da učinimo sve, kako bi vi na što jednostavniji način došli do provoda po vašoj meri.

shakenshake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Mi smo tu da vam sugerišemo koja mesta treba da posetite, da izvestimo o svim zanimljivostima kada je noćni  život prestonice u pitanju, pružamo vam detaljne informacije o različitim ugostiteljskim objektima, kako bi vi uspeli da izaberete baš ono mesto koje je po vašem ukusu i na kom ćete iskusiti   provod za pamćenje.

Kod nas treba da rezervišete jer nikada nećete ostati bez rezervacije, ako zakasnite sa rezervacijom mi smo tu da vam ponudimo mesto sličnog koncepta i muzičkog repertoara koje će odgovarati upravo onom što tražite. Naše devojke u Call Centru su veoma ljubazne i prijatne uvek spremne da vam brzo i jednostavno pomognu oko organizacije vašeg provoda. I to nije sve. Mi smo tu i za sva vaša pitanja vezana za dnevni provod koji je veoma sadržajan i koji vam daje mogućnost da iskusite avanture koje nikada nećete zaboraviti.

river (3)

Fotografisano na Splav River

Naši fotoreporteri nastojaće da se provesele sa vama i da ovekoveče nezaboravne momente prestoničkog noćnog  života i da vas "uhvate" u najboljem i najveselijem izdanju i sve to sačuvaju od zaborava.  O provodima u Beogradu sa razlogom priča ceo svet, mi smo tu da vas u tu nezaboravnu avanturu povedemo na najednostavniji i najpouzdaniji način. Pozovite nas i uživajte u najboljem što Beograd ima da ponudi.

bar Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com