River, vesti

Saša Kovačević večeras na splavu River.

Splav River već tradicionalno svake srede organizuje "Veče zvezda" koje je najposećenije veče sredom u Beogradu. Zvezda ove srede biće Saša Kovačević. Vlasnik hitova " Lapsus", "Piši propalo" nedavno je objavio i najnoviji singl koji nosi naziv "Slučajno". Za ovu pesmu Saša je snimio i spot koji je na njegovom youtube kanalu za oko trideset sati sakupio oko pola miliona klikova, što predstavlja neverovatan uspeh. Zanimljivo je da je za potrebe snimanja ovog spota Saša Kovačević u Grčku poveo oko trideset lepotica. Sudeći po broju klikova koje je spot veoma brzo osvojio na youtube-u, može se reći da je Sašina ideja bila odlična i te kako prihvatljiva njegovoj publici.

Večeras se na splavu River takođe očekuje veliki broj pripadnica lepšeg pola među kojima će se možda naći i Sašina devojka Jovana. Sve u svemu očekuje se lud i nezaboran provod koji će kao i obično početi baladama za koje je Saša ekspert, a kasnije vas ukoliko dođete na još jedno zvezdano veče na splavu River, očekuje i nastavak uz najbolje pop i narodne pesme.

river devojke

 Slikano na Splav River

Fotograf sajta beogradnocu.com je zabeležio atmosferu proteklih sreda kada su na večeri zvezda nastupale mnoge poznate ličnosti među kojima je bila i Seka Aleksić, Nataša Bekvalac i mnoge druge. Rezevišite svoje mesto na vreme i budite deo najboljeg noćnog provoda na Balkanu. Vidimo se večeras na splavu River.

 

beogradnocu.com