Kolumne, Razno, vesti

Saznajte na šta muškarci 100% padaju.

Ako hoćeš muškarca da oboriš s nogu kupi mu gajbu piva! Reče jednom jedan mudri čovek. Ako to do sada niste probale drage dame, "ništa" vas neće koštati da vidite da li je ovaj starkelja pogodio u metu ili samo nije imao pametnija posla, pa uhvatio čiča da zeza ženski rod. Čitave studije su napisane na temu muško ženskih odnosa i da budemo iskreni tamo neki teoretičar ili teoretičarka i ubode po nešto. Iako je svaki muškarac individua i zanimaju ga različite žene, mi smo pokušali da "provalimo" na šta to jači pol pada kad vas vidi u gradu, možda  i pogodimo u centar.

Osmeh

"Jela sam petarde" stil sigurno nikoga neće privući, ali lepom iskrenom osmehu, niko neće odoleti. Devojke koje ne skidaju osmeh s lica pri tom ne mislimo da se krevelje bez razloga, nego da budu suptilne, nežne, vesele, samim tim i zavodljive sigurno će imati bolji prolaz od hejterki koje misle da su najpametnije na svetu, a četkicu za zube su poslednji put videle u vrtiću, zato mi glasamo za lep osmeh.

KAPETANOV BUNAR-OSMEH-KOLUMNA

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Usne

Verovatno ste očekivali da će ovde uslediti neka prezentacija silikonskih usana, što bi vrsni "poznavaci" rekli u stilu cmoknula sam majmuna u zadnji deo. Međutim varate se, usne velikim delom krase žensko lice i muškarci ih i te kako primećuju. I verovale vi ili ne nije poenta u tome koliko kubika će imati gornja, a koliko donja usna, mnogo je važnije šta će uslediti kada iste otvorite i prozborite po koju.  A tu vam kubici nikako ne mogu pomoći, zato je naš predlog upravo ovaj.

CASHMIRE

Fotografisano u Restoran Cashmire

Gola leđa

Zašto da ne. Odevna kombinacija koja pokriva sve drugo, a otkriva lepa leđa može i te kako da privuče pažnju. Ako se opredelite da se ovako pojavite u gradu, sigurno imate više šanse da budete primećene nego ako vaš izbor padne na neki tetkasti stajling. Probajte, ne boli, ne ujeda, a lepo izgleda...

STARA PESMA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Lepe noge

Ako imate lepe noge ili mislite da ih imate, a vi ih istaknite. Kratka suknja, šorts uputiće poglede na vaš glavni adut. Malo je onih koji su imuni na lepe noge. Zbog lepih nogu su se i ratovi vodili, te zašto vi ne biste "ratovali" u miru sa izabranikom vašeg srca, tako što ćete ga za početak zavesti baš golim nogama, a najbolji deo ( šta god to bilo, prepuštamo vašem izboru) neka dođe znatno kasnije.

KABARE 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

"U razdeljak te ljubim"

Lepa "pozadina" nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Samo treba mudro da je upakujete. Na izvolte je suviše jeftino, nešto široko neće odraditi posao kako treba. Zato ukoliko ste vlasnica lepe pozadine, mi predlažemo sve se vidi ništa se ne vidi stil ili po onoj staroj "Šije mi ga Đura, usko mi ga skroji", uzano, što uzanije. Ako ne budete primećene onda taj što ga lovite nije u vinklu!

SPLAV SINDIKAT

Fotografisano na Splav Sindikat

Lepe oči

Lepo kaže naš narod, oči su ogledalo duše. Kada se budu ogledali u ovakvim očima pripadnici jačeg pola će popadati kao "kruške". Dekolte, pali uvek, lepe ženske grudi, pardon oči, svima vrlo lako zaokupiraju pažnju. Ipak ni tu ne treba preterivati sa na izvolte kombinacijama jer i to može izazvati kontra efekat. Ovako nešto bi sasvim "odradilo" posao.

Splav River

Fotografisano na Splav River

Mozak

Najbolje uvek dolazi na kraju! Kada sve ovo prethodno ne upali, a u većini slučajeva pali bar na prvu loptu, sledi najače oružje kojem, da se ne lažemo, niko ne može odoleti. Najveće zavodnice su mudre žene koje znaju ne samo kako da privuku svog muškarca nego kako i da ga zadrže dok god one to žele... I ne samo jednog, nego sve...

Kafana Kod MInistra-

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Na posletku, ako ništa od ovog ne upali, uvek vam ostaje ona gajba piva s početka priče... Možda je onaj deda i bio upravo... Razmislite o tome...

I dok se vi igrate, ističući svoje adute, valjalo bi da znate da opisi nemaju nikakve veze sa osobama koje se nalaze na slikama. A ako baš neko hoće da ima veze, onda još bolje!

U isčekivanju vaših komentara kako sve ovo što piše nema veze sa zdravim mozgom i slično, naša radost raste, jer svaki komentar znači da ste pročitali tekst od kraja i ako iz njega nište nista naučili bar ste se dobro zabavili!

beogradnocu.com