Kolumne, vesti

Silikoni kao "dobar dan".

"Mislim da mi je nos preveliki, malo bih ga korigovala... Ravna sam kao daska, dobro bi mi došli silikonski dodaci, neka jača četvorkica... Ovaj botoks je odlična stvar, jednom mesečno ubrizgam koktelčić i opeglam ove grozne bore"...

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Prema stranim istraživanjima, svaka peta devojka starosti do 20 godina već razmišlja o plastičnoj operaciji, o tome krenu da razmišljaju već sa 17, a u proseku joj se prvi put podvrgnu u 21. godini.  Ništa drugačije nije i kod nas, samo hirurški zahvati koštaju mnogo manje nego u inostranstvu.

River

Fotografisano na Splav River

U svetu je plastična operacija sasvim normalna pojava u miljeu popularnih medijskih lica sa estrade, sporta, filma, javnog života, politike i džet-seta. Kod naših estradnih zvezda ovo je samo u početku bilo sokantno, a potom su mnoge pevačice oduševljeno krenule “pod nož”, željne da budu lepše, izazovnije, seksipilnije, modernije, prepune optimizma - neke tajno, a neke javno. Dajemo vam 10 sekundi da se setite neke poznate ličnosti koja ništa nije korigovala na svom telu!? Dakle, stao vam je mozak sigurno.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Nekada su kod estetskih hirurga išli samo oni koji su patili zbog svojih klempavih ušiju, velikog nosa, ožiljaka ili tetovaža. Danas su plastične operacije postale stvar društvenog prestiža i statusa. Gotovo da nema dela tela koji sve veći broj dama, ali i pripadnika jačeg pola, ne može da "popravi", poveća, smanji ili popuni.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Za razliku od pojedinih javnih ličnosti koje su priznale svoje "korekcije", naše popularne estradne dame ne vole da se u štampi objavljuju njihovi bliski susreti sa hirurzima. One žele da njihovi obožavaoci misle kako su se prirodno prolepšale, onako, "iz vedra neba", bez ikakvih kozmetičkih i estetskih pomagala.

stefan braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Nažalost, upravo ovi ljudi najviše utiču na današnju omladinu, koja, gledajući njih, želi upravo tako i da izgleda. Zgodno, zategnuto, bez ijedne mane - savršeno. Razlozi zbog kojih se mlade žene podvrgavaju hirurškim intervencijama radi ulepšavanja su različiti, ali čini se da ove operacije gotovo prerastaju u trend. Više nije dovoljan samo dubok dekolte, u modi su sad velike i obimne grudi. Ako vam ih majka priroda nije podarila, tu je, hvala Bogu, plastična hirurgija. Ali za sve korekcije na telu, postoji i uputstvo za korišćenje istih. Zato ćete morati da se odreknete nekih zadovoljstava u životu zarad svoje lepote -estetske i korigovane!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zato drage dame, ali i muškarci, kad se pogledate u ogledalo, dobro razmislite da li vam je stvarno nephodna hirurška intervencija, i da li će vas stvarno to učiniti srećnim.
Fotografije i akteri na istim, nemaju nikakvu povezanost sa tekstom, već služe isključivo radi zabave.

 

beogradnocu.com