Kolumne, Razno, vesti

Šta vaš horoskopski znak voli da pije kad je u provodu?

Ovan. Ovnovi obožavaju shotove. Takođe vole likere i aromatizovane votke. Njihov omiljeni koktel je Cosmopolitan. Ponekad vole da popiju viski sa sodom ili koka kolom.

Bik. Ovaj jednostavni zemljani znak, voli pivo poput Budweiser, Corona ili Heineken. Žene ovnovi preferiraju koktel Pina Colada, dok muškim ovnovima nije stran dobar burbon, kao ni votka sa Red Bull-om.

STEFAN

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Blizanci. Blizanci imaju odličan ukus za alkohol i ljubitelji su crvenih vina. Vole da popiju i Jagermeister ili vermut.

Rak. Rakovi su ljubitelji ruma, kao i koktela baziranih na rumu poput, Daiquiri ili Mojito. Sangrija, je još jedan od njihovih favorita kada je piće u pitanju. Ljubitelji su tekile, a nežniji pol obožava Bailey's.

Lav. Ovaj horoskopski znak voli džin i vodku, kao i koktele bazirane na ovim pićima. Lavovi vole da piju i likere, cider, a od piva vole tamna piva.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Devica. Ljubitelju su kvalitetnih vina. Devica voli da popije i cider, Bloody Mary, kao i cherry liker.

Vaga. Vage uživaju u ekskluzivnim šampanjcima, kao i koktelima baziranim na šampanjcima. S obzirom da su ljubitelji umetnosti, vole izgledom privlačne koktele kao npr. Black Russian.

Škorpija. Ovaj horoskopski znak obožava skupocene viskije i burbone. Vole i tamni rum i brendi. Omiljeni kokteli su im na bazi čokolade i moke.

hot mess (1)

Fotografisano u Bar Hot Mess

Strelac. Strelčevi vole meštovita pića poput Long Island Tea ili Hurricane. Strelčevi kao svetski putnici uživaju u pićima iz drugih kultura. Vole Archer's, a omiljeni koktel im je Margarita.

Jarac. Jarčevi su veliki ljubitelji šampanjca. Generalno preferiraju bela vina, kao i džin i vermut.

Vodolija. Vole pića bazirana na voću. Omiljeni koktel im je martini, mada svaki koktel koji sadrži Blue Curacao za njih je prava stvar.

soho

Fotografisano u Bar Soho Bar

Ribe. Ribe vole kiselkasta pića, tj. koktele koje sadrže limun, rum i puno voćnih sokova. Ljubitelji su sangrije i dezertnih vina. Omiljeni liker im je  Kahlua.

 

beogradnocu.com