Kolumne, Razno, vesti

Boja koju volite otkriva vaš karakter.

Kada je u pitanju razgovor za posao ili prvi sastanak, svi smo malo opsednuti oko toga šta da obučemo? Ali, da li ste primetili, da kada nosite određenu boju odajete neki utisak o sebi. Takođe boja koju nosite može da vam utiče na raspoloženje: vaše samopouzdanje, koliko se osećate seksi, itd.. Ukoliko imate određenu boju koju volite i nosite, saznajte šta govori o vama.

1. Crvena boja. Crvena kao boja je moćna i jaka. Pokazuje da se ne bojite da se izdvojite i da vas primete. Ukoliko volite da nosite crvenu boju, isto tako ukazuje na to da ste ambiciozni i impulsivni, ili pak da volite da budete u centru pažnje.

2. Bela boja. Bela je pozitivna boja. Ukoliko volite da nosite belu boju, može sugerisati da ste uravnotežena osoba. Osobe koje vole da nose belu boju odišu nevinošću i čistoćom.

splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

3. Žuta boja. Žuta je boja zabave. Sugeriše da su osobe koje vole da nose ovu boju zabavne, interesantne i živahne. Treba je nositi ako želite da podignete svoje raspoloženje.

4. Ljubičasta boja. Ljubičasta boja sugeriše da ste saosećajna osoba, dok osobe koje vole tamniju ljubičastu su veoma intuitivne osobe. Ljudi koji vole da nose ljubičastu boju, žele najbolje od života i odišu poverenjem.

club 94 (2)

Fotografisano na Splav Club 94

5. Pink boja. Ova boja odiše nežnošću. Osobe koje nose ovu boju su veoma dopadljive i pune razumevanja.

6. Plava boja. Plava je poznata kao boja uspeha. Kako je plava boja, boja neba i vode, asocira na lojalnost i autoritet.

7. Zelena boja. Boja energije, moćna i kompleksna. Osobe koje vole da nose ovu boju su oprezne i miroljubive.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Konoba Akustik

8. Narandžasta boja. Veoma smela i optimistična boja. Ova boja motiviše i sugeriše na spontanost. Osobe koje vole da nose ovu boju su nezavisne, a ponekad umeju da budu i nestrpljive.

9. Crna boja. Mnogi vole crnu boju jer ide uz sve i crna odeća vas čini mršavijim. Osobe koje vole da nose crnu boju su disciplinovane i nezavisne.

 

beogradnocu.com