Intervjui, vesti

Tamara Đurić, dvadesetpetogodišnja devojka iz Beograda postala je glavna atrakcija u našoj prestonici. Ona je rado viđen gost u svim klubovima i kafanama i devojka za kojom, slobodno bi se moglo reći, uzdiše muška populacija.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kao povod za razgovor sa atraktivnom klaberkom, iskoristili smo njeno učešće u prvom spotu čuvenog klupskog benda "Džoni i Vorkersi".

- Spot za novu pesmu "Džonija i Vorkersa" snimali smo na više lokacija, među kojima je i kafana Stara Pesma. Sasvim spontano je došlo do naše saradnje. Spot, koji govori o još jednoj nesrećnoj ljubavi, kakvih je danas mnogo, vrlo je zanimljiv i sigurna sam da će se dopasti publici. Reč je o visokoj produkciji i na samom snimanju cela ekipa se sjajno zabavljala - rekla je Tamara za beogradnocu.com.

10553777_508325655971400_1333739548060462517_o

Fotografisano na Splav River

Ova popularna klaberka, osim provokativnih slika sa snimanja spota, pažnju javnosti je privukla i haljinom, o kojoj ovih dana priča pola grada, a koju je pre dva dana nosila u klubu Mr. Stefan Braun. Njena fotografija, koju je ovekovečilo oštro oko našeg fotografa, u rekordnom roku, obišla je društvene mreže i osvanula na jednom portalu. Tamara ne skriva da joj iznenadna popularnost prija.

braun3

Fotografisano u Klub Mr. Stefan Braun

- Fotografija je izazvala lavinu komentara. Većinom su pozitivni utisci, dok ima i onih neprimerenih - navela je Đurićeva, koja je pomenutu haljinu nosila i u spotu i ponosno istakla da su kreacija i dizajn plod njene mašte.

stefan braun

Lepa Beograđanka je nedavno sarađivala i sa reperom Gruom (Dalibor Andonov) u spotu za numeru "Dugme po dugme".

Zahvaljujući atraktivnosti, popularnost ove "crne mambe" proširila se i van granica Srbije. Naime, za ovom fatalnom crnkom poludeo je i jedan Rus srpskog porekla.

rus

Iako je jedva pristala da otkrije bilo šta iz svog emotivnog života, osim da je reč o Srbinu ruskog porekla, dali smo sebi za pravo da malo procunjamo po Facebook-u i pronađemo čoveka čije je srce Tamara osvojila. Njegov profil preplavljen je njihovim zajedničkim fotografijima, na kojima ne skriva da je zaljubljen do ušiju. U prilog tome ide i njegov komentar ispod jedne od fotografija koji glasi: "Kraljice najlepša si na svetu!"

10441117_317504185066403_5956471575659870032_n

Uprkos činjenici da je završila medicinsku školu, Tamara ne nosi beli mantil, već povremeno radi kao sekretar u jednoj švajcarskoj firmi u Moskvi.

river

Uverili smo se već u činjenicu da je ljubitelj noćnih izlazaka, a omiljena mesta za provod su joj klub Cinema, Play, Mr. Stefan Braun itd. Za posetioce našeg portala otkrila je i pojedine zanimljivosti koje joj su joj se desile.

10575279_508323572638275_7196422508814278497_o

Fotografisano na Splav River

- U suštini ima dosta anegdota iz provoda. Ali ono što mi se najčešće događa su situacije kada mi priđu devojke i insistiraju da se provedem sa njihovim momcima. Sledi objašnjenje "ako baš dečko mora da me prevari, neka to bude sa tobom" - otkriva Tamara i dodaje da ovakve ponude nisu retkost i da je svaki put iznova šokiraju.

staraa

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Iako je njena televizijska karijera tek u povoju, Tamara kaže da će rado sarađivati i sa drugim izvođačima, ukoliko joj se pruži prilika.

riverrr

Fotografisano na Splav River

- Izjavila sam da se nikada neću slikati za "Playboy" jer mi je to oduvek bila tabu tema, ali sam prošlog meseca pogazila reč, i ne kajem se. Bilo je to zaista lepo iskustvo. Tu je i saradnja sa Gruom i snimanje spota, tako da, ako se ponudi prilika da radim još sa nekim, što da ne, rado ću prihvatiti poziv - rekla je Tamara Đurić.

playboy

 

 

Foto: Facebook

beogradnocu.com