Korčagin, Limun Žut, Mala Maca, Najave, vesti

Tri kafanska dana u znaku pomoći.

Ova nedelja biće takođe u znaku humanosti i pomoći ugroženima od poplava, i to u kafani Pavle Korčagin, Mala Maca i Limun Žut. Zato, svi vi koji ste planirali da posetite ove popularne kafanice, neka vaši dolasci budu upravo u ponedeljak, sredu i četvrtak!

korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Večeras, 26. maja, u kafani Korčagin će nastupiti tamburaški orkestar "Mala Maca", a pazar će biti doniran ugroženima od poplava. Već u sredu 28. maja, pazar iz kafane Limun Žut biće doniran u iste svrhe i nastupiće orkestar "Čeznem za lovom", dok je narednog dana, u četvrtak red na Malu Macu. Provedite se odlično i to u dobre svrhe. Dođite u velikom broju kako bi svim ugroženima pomogli na najbolji mogući način - pesmom, igrom i smehom.

kafana Mala Maca

Fotografisano u  Kafana Mala Maca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

 

beogradnocu.com