Cinema, Kolumne, Razno, River, Teatro, vesti

Za njima se okreće ceo grad.

Postoje devojke koje su jednostavno talentovane da privuku pažnju. Neke to čine izazovnom garderobom, neke izazovnim plesom, a neke stavom. Mi smo malo procunjali po gradu i zaključili da se za ovakvim devojkama definitivno okreću svi.

1. Ona je savršeno svesna svojih kvaliteta. Zna da je svi gledaju i to joj, ako po nekad i negoduje, veoma prija. Voli izazovno da se oblači i uvek pogodi kombinaciju koja ističe ono što je najbolje na njoj. Za one sa jakom "dioptrijom" napomena da se njeni kvaliteti ne temelje samo na izgledu...

SPLAV RIVERFotografisano na Splav River

2. Ona je plesna kraljica. Sve plesne tehnike poznaje u prst. Kada ona zaigra u klubu svi padaju. Njoj zavidi i muško i žensko, ona to zna i savršeno se s tim nosi. Ako ste mislili da njena popularnost pada kada siđe s plesnog podijuma, ni u najavi niste u pravu.

klub CinemaFotografisano u Klub Cinema

3. Onaj ko kaže da se za njima ne bi okrenuo zaobilazi istinu u širokom luku. One tačno znaju kako da privuku pažnju na sebe gde god da se nalaze. Imaju veliki broj udvarača i znaju kako da se "igraju" s njima.

splav River

Fotografisano na Splav River

4. Ovde nema potrebe za prevelikom filozofijom, slika kazuje dovoljno!

klub TeatroFotografisano u Klub Teatro

Ima još mnogo lepih devojaka koje nisu "stale" u ovaj tekst. One će biti inspiracija za neko naredno škrabanije.

Uživajte u letu i obavezno negde izađite večeras. Do čitanja!

beogradnocu.com