vesti

Živa svirka u kafeu Jazz.

U petak 8.novembra u kafeu Jazz na Obilićevom vencu možete provesti sjajno veče uz vrhunsku svirku. Pogotovu ako vam je potreban predah od velikih klubova i kafana, obavezno svratite!

kafe Jazz

 Fotografisano u Kafe Jazz

Vaš verni beogradnocu.com koji je uvek u toku sa svim dešavanjima u našoj prestonici , preporučuje vam da obavezno posetite Jazz kafe i uživate u sjajnom glasu Petra Boškovića i zvuku BG Walter Benda. Uz podršku Unisexa koji će dodati koji bit, počev od 20 časova, ovo veče ćete provesti fenomenalno. Ne propustite!

Moći ćete da uživate u svim vrstama pića, od rakije do piva i raznoraznih koktela, po izuzuzetno pristupačnim cenama. A čitavo veče će ispratiiti odličan vokal Petar Bošković.

kafe Jazz

Fotografisano u Kafe Jazz

U ponudi kafea Jazz, između ostalog postoje i druge atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe Jazz predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

Osoblje kafea Jazz je uvek veoma ljubazno i spremno da vas usluži u svakom trenutku i drži nivo ovog kafea na veoma visokom nivou.  Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, kafe Jazz izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta, tako da ćete ovde moći da čujete i malo komercijalne zvuke, ali samo kvalitetne.

kafe Jazz

 Fotografisano u Kafe Jazz

U našoj galeriji možete pogledati izgled modernog enterijera kafea Jazz, ali i kafea Stress, sa kojim se spaja u svom donjem nivou i pružaju mogućnost posetiocima da slušaju glasniju muziku.

Kafići Jazz i Stress pripremaju se da udruženim snagama postanu najbolje mesto u Beogradu, u jednoj od omiljenijih zona Beograđana - na Obilićevom vencu.

Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com