• Pariska 13
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • House
  • 100 Ljudi

Program bara

UTORAK 19. Septembar
Veče sudbine

SREDA 20. Septembar
Dan Veštica i svih onih koji se tako osećaju - DJ Enzzy

ČETVRTAK 21. Septembar
Magic in the air

PETAK 22. Septembar
House Music

SUBOTA 23. Septembar
House Music

NEDELJA 24. Septembar
Veče dobrih cena

Enterijer

Witch Bar je koktel bar koji se nalazi u ulici Pariska broj 13, odnosno smešten je u neposrednoj blizini Saborne Crkve i Patrijaršije, u najlepšem delu Beograda, Starom Gradu.

Witch Bar ima pogled na srednjovekovnu tvrđavu Kalemegdan, pa je vrlo prijatan i opuštajući za dnevno uživanje, odmor i šoljicu savršene kafe, uz knjigu ili trač partiju sa prijateljima.

Ipak ono što je specijalnost Witch Bara jeste noćni provod i izvanredni kokteli koji već na prvi pogled oduzimaju dah, a na prvi gutljaj ste već oboreni s nogu. Koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Bilo da su standardni za dobar dan, ili veći od 1L i 3L za dobro veče, uticaće pozitivno na vaše raspoloženje. Možete isprobati Batman koktel, kao i Supermena i Hulka, koji predstavljaju izuzetni jake koktele, dok su tu i Bermudska Veštica, Ljubavna Oluja i drugi kokteli koji će svakako zagolicati vašu maštu, ne samo svojim nazivima nego i neverovatnom jedinstvenošću ukusa. Kokteli u Witch Baru spremljeni su od strane vrhunskih barmena koji svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, a iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo. Oni će nesumnjivo prepoznati koji koktel odgovara baš vašem tipu ličnosti i oduševiti vas. Naravno, u ponudi Witch Bara je i bogata ponuda drugih alkoholnih pića, dok su cene veoma korektne i pristupačne. Witch Bar je mesto gde svačija žaba postaje princ, a ako ne bude dobar, možda i princeza! Tu svaka devojčica postaje demončica uz pomoć samo jednog gutljaja Čarobnog napitka. Verovali ili ne! Witch Bar služi prinčeve bez belih konja i princeze bez zrna graška, vrlo lake za održavanje - jedno pivo i već imate ljubav svog života. Ako ste mislili da se ovakve stvari dešavaju samo u bajkama, silno grešite! Ovo mesto nije u bajci, ali je iz bajke.

Celonedeljni muzički program i opuštena atmosfera, uz sve navedeno, čine Witch Bar pravim izborom za vaš prestonički izlazak.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Witch Bar

Mapa - Witch Bar

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed