• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / House
  • 500 Ljudi

Program kluba

PETAK 28. April
Pedja Medenica

SUBOTA 29. April
Šako Polumenta

NEDELJA 30. April
RnB Sunday

Klub Gotik je potpuno novi lokal, smešten na jednoj od najatraktivnijih lokacila za noćni život u Beogradu. Na mestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, na adresi Karađorđeva 2-4, u Beton hali, idealno je mesto za sve istinske ljubitelje kvalitetnog provoda. Ono što umnogome razlikuje Gotik od ostalih sličnih mesta u blizini je to što ovaj klub nudi provod uz kvalitetnu house i pop muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu prestoničku ponudu.

Klub Gotik preti da postane jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda, ali i u regionu, što već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje!. Na ovom mestu moći ćete uživo da čujete najzvučnija imena domaće muzičke scene, pa ako ste raspoloženi za kvalitetan provod sa vrhunskim izvođačima, onda će Gotik postati Vaše omiljeno mesto za izlazak. Onome što Vas na ovom mestu čeka nikako nećete moći da odolite, u Gotik ćete se zaljubiti na prvu posetu.

Ono što će Vas takođe oduševiti jeste sam enterijer kluba, koji je veoma lepo uređen. Svaki Vaš izlazak na ovo mesto učiniće nezaboravnim prijatno i ljubazno osoblje, koje je Vam je konstantno na raspolaganju i učiniće sve kako biste se maksimalno opustili i uživali. Radno vreme kluba je od 23h pa sve do 4 sata iza ponoći. Klub je kapaciteta od oko 500 ljudi, pa za svoje mesto nećete morati da brinete. Za odličan provod i pravo uživanje u klubu Gotik uvek ima mesta.

Sezona puna iznenađenja je pred nama, a mi Vam garantujemo da će biti veoma uzbudljiva. Uverite se i sami zašto će Gotik postati Vaše omiljeno mesto za provod. Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Gotik

Mapa - Klub Gotik

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed